Vacature Traineeship Bestuursadviseur

Traineeship Bestuursadviseur in Leiden

De maatschappij verandert snel, wordt steeds complexer en wordt elke dag meer onvoorspelbaar. Dat maakt het inschatten van trends en ontwikkelingen in de maatschappij ook elke dag moeilijker. De pensioenwereld is daar een mooi voorbeeld van. Nieuwe regels, een moeilijk bereikbare doelgroep en technologische ontwikkelingen brengen uitdagingen en kansen met zich mee. Daar weet jij straks als bestuursadviseur gelukkig wel raad mee, want wij bieden jou met dit traineeship de kans om het verschil te maken voor duizenden deelnemers.

WIJ

·       Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage);

·       Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren, inclusief leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of een bruto vergoeding van €225,-. Tussentijds switchen is mogelijk;

·       Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na het eerste jaar en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na het tweede jaar, evenals jaarlijkse bonussen tot 8%;

·       Direct een vast contract en 27 vakantiedagen;

·       Een eigen People Manager en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing om jouw ontwikkeling te stimuleren;

De mogelijkheid om te werken aan uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties zoals Nationale-Nederlanden, APG en PGGM.

DE UITDAGING

Het traineeship is een specialisatie binnen de unit Verzekeringen & Pensioenen en bestaat uit verschillende onderdelen:

·        Solliciteer nu en start in het beste onboarding-programma van Nederland.

·       Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij de grootste pensioenorganisaties in het land.

·       Een uitgebreid opleidingstraject waarin jij als trainee Bestuursadviseur alles leert over de Wet toekomst pensioenen. Je gaat aan de slag met o.a. diverse Wft-opleidingen (Wet op het financieel toezicht) en de Leergang Bestuurskunde.

Het traineeship

Als Junior Consultant ga je een belangrijke rol spelen in de toekomst van ons pensioenstelsel. Je leert de inhoud ervan kennen en gebruikt deze kennis om het bestuur van pensioenorganisaties te ondersteunen met scherpe inzichten en passend advies. Door jouw expertise ben je in staat om complexe vraagstukken en verschillende belangen te overzien. Je leert hierin de juiste koers bepalen. Ook ben je betrokken bij actuele vraagstukken zoals de transitie richting de Wet Toekomst Pensioenen, het activeren van deelnemers en het thema vergrijzing.

Om precies te weten hoe pensioenorganisaties werken ga je eerst de operationele kant leren kennen. Hierbij sta je met deelnemers in contact voor een beter begrip van het pensioenbeleid. Op de frontoffice van onze opdrachtgevers ontdek je de vraagstukken die belangrijk zijn voor de mensen die hun pensioen opbouwen. Dit stelt je bovendien in staat de vertaling van operatie naar beleid beter te begrijpen en verbeteren.

De opdrachten

Als trainee Bestuursadviseur ga je op detacheringsbasis aan de slag bij onze klanten. Dit zijn toonaangevende partijen zoals a.s.r., PGB en Achmea.

Voorbeelden van rollen tijdens jouw traineeship zijn:.

·       Junior Pensioenspecialist

·       Medewerker Klant Contact Center Pensioen

·       Medewerker service waardeoverdracht

De carrière coaching

Tijdens het traineeship krijg je begeleiding van een People Manager. Dit is jouw persoonlijke coach en mentor. Jullie bespreken zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling en bepalen samen welke volgende stap het beste is voor jouw groei. Tegelijkertijd volg je opleidingen en trainingen gericht op inhoudelijke kennis en vaardigheden die je nodig hebt als startende professional.

JIJ

·       Hebt een afgeronde hbo- of wo-studie bij voorkeur in bestuurskunde, organisatiewetenschappen of internationale betrekkingen;

·       Hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent in staat om relaties op verschillende niveaus te onderhouden;

·       Bent bereid om 32-40 uur per week te werken;

·       Bent enthousiast over hybride werken, maar ook bereid om regelmatig naar opdrachtgevers in de Randstad te reizen.

SOLLICITEREN

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Joost Renckens via 088 17 01 400.Functie:Bestuursadviseur
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2747 – 2972
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Traineeship Bestuursadviseur Talent&Pro 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures