Vacature Interim Finance Professional- Non Profit

Interim Finance Professional- Non Profit in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Deze functie valt binnen het team non-profit wat deel uitmaakt van het vakgebied Finance, waar 4 teams op landelijk niveau elke dag het verschil maken bij onze non-profit en profit klanten. Zelfs in deze huidige tijd blijven we met elkaar succesvol. Jouw collega’s zijn commercieel managers, recruitment- en salescollega’s en finance professionals. 

 

Finance non-profit is adviespartner van de Rijksoverheid. Naast de Rijksoverheid, zijn onze opdrachtgevers diverse gemeenten, stichtingen en onderwijs. Ons gebied betreft de Randstad.

 

 

Functieomschrijving

Bij Yacht Finance non-profit staan we middenin de maatschappij. Zo helpen we o.a. met het verbeteren en versoepelen van de corona app, het ondersteunen bij de toeslagen affaire bij de Belastingdienst en het continu verbeteren van de onderwijssector. Onze missie is om met elkaar elke dag bezig te zijn met werk wat ertoe doet.

 

Je komt bij Yacht in dienst en je gaat verschillende interim opdrachten vervullen bij onze opdrachtgevers binnen de publieke sector, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, stichtingen, zorg- en onderwijsinstellingen. Welke functie je gaat vervullen ligt aan jouw ambitie, kennis en ervaring; of je nu gaat werken als Business Controller, Financial Controller, Project Controller, Financial Analyst of Finance manager samen creëren wij een carrière pad waarin jij jezelf volop ontwikkelt.

 

Als Interim Finance Professional loop je voorop in kennis, maak je door jouw skills en competenties het verschil en zorg je voor een tevreden opdrachtgever. Het geeft jou voldoening en energie om elke opdracht naar een hoger niveau te tillen en daarbij ook jezelf uit te dagen.

 

Naast jouw opdracht bij de klant, deel jij ook jouw kennis en ervaring met collega's binnen Yacht. Je bouwt jouw netwerk verder uit, neemt deel aan onze communities over de financiële trends en ontwikkelingen, doet extra kennis op tijdens online masterclasses en je proost tijdens een (digitale) borrel. Samen met jouw Yacht collega’s lever je een bijdrage aan ons vakgebied en grote kennisnetwerk.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende en veelzijdige functie zoeken wij Finance Professionals die beschikken over:

 • Een afgeronde bachelor of master in bedrijfseconomie, accounting, finance of control;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring en affiniteit met de publieke sector;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
Arbeidsvoorwaarden

Werken als Interim Finance Professional bij Yacht is een carrière versneller voor jouw loopbaan! We bieden jou:

 • Een contract van 32, 36 of 40 uur per week;
 • Salaris 2500-4500 afhankelijk van je ervaring
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; pluspensioen en collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Ter vervanging van reiskosten is er de mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen;
 • Aantrekkelijke bonusregeling die kan oplopen tot een bruto maandsalaris per jaar;
 • Coaching op inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Mogelijkheid tot het volgen van innovatieve opleidingsprogramma’s, hierbij kun je denken aan: Future Finance Change Program van Yacht - Certified Public Controller opleiding of het behalen van een RC-titel
 • Vakgerichte platformen zorgen ervoor dat je bijblijft en jezelf ontwikkelt tot een futureproof finance professional.


Functie:Accountants
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 4500
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Interim Finance Professional- Non Profit Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures