Vacature Service chauffeur medisch

Service chauffeur medisch in Waddinxveen

Met deze functie als service medewerker speel je een belangrijke rol in het leven van patiënten. Klinkt dit als iets voor jou? Meld je aan!

Over het werk

Als chauffeur longzorg  ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van zuurstofflessen bij patiënten thuis. Dankzij jouw zorg kunnen patiënten thuis in hun veilige omgeving blijven wonen. Je werk bestaat uit het installeren, onderhouden en leveren van zuurstof en toebehoren. Daarbij geef je uitleg en begeleid en motiveer je de patiënten en hun verzorgers. Ook is het belangrijk dat je een luisterend oor biedt en ingaat op de wensen van de patiënt. Een vaste klant geeft aan dat hij graag af en toe zijn kleinzoon wil bezoeken. Jij zorgt ervoor dat er een zuurstofapparaat voor onderweg wordt aangevraagd en je regelt ook dat er een oplader komt voor in de auto. Zo zoek je samen naar een goede oplossing. Sommige patiënten zien maar weinig mensen en zijn blij met een praatje. Anderen kunnen wel wat ondersteuning en advies gebruiken. Jij zorgt voor leven in iemands dag. Om de meest veilige en betrouwbare zorg te kunnen bieden, word je intern goed opgeleid. Je begint je dag op het depot in Waddinxveen alwaar je collega's je ontvangen. Op het depot zorg je ervoor dat jouw zuurstofbus wordt voorzien van alle benodigde materialen. Vervolgens start jij met je route en bezoek je nieuwe en bestaande patiënten. Na het bezoek registreer jij alle verrichte werkzaamheden, gemaakte afspraken en de opvolging hiervan in het systeem. Jij hebt een zorg gerelateerde achtergrond en weet je dienstverlening in te zetten naar tevredenheid van de patiënten.

Wat wij bieden

 • Een zelfstandige fulltime, sociale en zelfstandige functie. (32 of 36 uur is mogelijk)
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een uitgebreide interne opleiding en diverse interne en externe trainingen
 • 27 vakantiedagen en 4 ADV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Gezellige personeelsuitjes waaronder de zomer barbecue, een kerstborrel, jubileumviering, teambuildingsactiviteiten en een personeelsfeest waar ook de partners welkom zijn. 

Wat wij vragen

 • Minimaal mbo niveau 3 opleiding afgerond
 • Je hebt ervaring in de zorg, dit mag zijn als taxichauffeur medisch vervoer, huisartsen chauffeur, leerlingenvervoer, rolstoelvervoer of ervaring als mantelzorger (long gerelateerd). .
 • Je hebt technisch inzicht en kan apparatuur installeren
 • Fysiek en mentaal sterk, de flessen wegen 5 tot 15 kg per stuk 
 • Rijbewijs B en een uitstekende rijvaardigheid
 • Je bent bereid om storingsdiensten te werken. 1x per 2 weken een avond / nachtdiensten. 1x per 4 tot 6 weken een weekenddienst. 

Over het bedrijf

Bij jouw toekomstige werkgever zijn 300 collega's werkzaam die dagelijks zorgen voor medische dienstverlening bij mensen thuis. Ook worden kwetsbare patiënten thuis begeleid in nauwe samenwerking met artsen, zorgprofessionals en verzekeraars. Hierdoor kunnen patiënten langer thuis wonen. Collega's zijn dienstverlenend, betrokken en deskundig. Naast een locatie in Tilburg is er ook een depot in Waddinxveen van waaruit zij hun dienstverlening verzorgen.Functie:Bezorger
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2600
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Gouda via gouda@luba.nl of 0182 599866. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Service chauffeur medisch Luba Uitzendbureau Gouda 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures