Vacature Leerling

Leerling in Benthuizen

Leerling (persoonlijk) begeleider BBL Benthuizen

Voor de locatie Ben Thuis in Benthuizen zijn we op zoek naar een Leerling begeleider voor 24 uur per week.
Zoek jij een baan waarin geen dag hetzelfde is? Wil jij je graag ontwikkelen als leerling begeleider? Dan ben jij bij Philadelphia helemaal op je plek!

Dit krijg je van ons
We bieden de mogelijkheid om te kunnen starten als aspirant leerling om in de eerste periode kennis te maken met het werk in de zorg. Na deze aspirant periode word je, na goedbevinden en instemming van beide kanten, leerling en start je de (interne) opleiding. Dit is een landelijk erkende opleiding tussen de 1,5 en 3 jaar bij een opleidingsinstituut waar Philadelphia een samenwerkingsovereenkomst mee heeft of bij een regionaal ROC.
Wij bieden jou:

Jouw werkplek
Als leerling begeleider kom je te werken in een gedreven en enthousiast team met 10 collega's. Ben Thuis is een kleinschalige woonvoorziening in een rustige buurt in Benthuizen waar begeleiding wordt geboden aan 19 mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Ben Thuis is bereikbaar per fiets, auto of OV. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. De cliënten hebben dagbesteding en/of werk.
Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de cliënten helpt om de wereld om hen heen te begrijpen. Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere cliënt net even wat anders. De mensen die dagelijks bezig zijn met het leveren van goede zorg en ondersteuning weten wat de cliënt nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Bij Philadelphia krijgen juist zij door zelforganiserend te werken de ruimte en het mandaat om dat zo individueel en goed mogelijk te doen. Hierdoor zijn we als organisatie flexibel en schakelen we snel op ontwikkelingen in de zorg en maatschappij.


Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij bent altijd nabij en betekent écht iets voor ze.

  • Je bouwt als leerling mee aan het creëren van een veilige (woon)omgeving waarin je de cliënten helpt bij het leiden van een gewoon leven
  • Je geeft de cliënten vertrouwen en rust door het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid
  • Je geeft hulp bij de dagelijkse zorg en maakt plezier met de cliënten

Samen met je collega's zoek je naar zinvolle activiteiten, bied je hulp bij de dagelijkse zorg en geef je cliënten de ruimte om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.
Over jou
Je bent gemotiveerd en flexibel voor een baan in de gehandicaptenzorg en de daarbij behorende opleiding. Je staat open voor nieuwe situaties, en de visie van Philadelphia spreekt jou aan.
Jij herkent je in het volgende;

  • Je hebt de middelbare school afgerond en wilt graag een opleiding volgen in de zorg en welzijn sector.
  • Je bent al bezig met een BOL opleiding (niveau 4) en wilt switchen naar een BBL opleiding.
  • Je bent al in het bezit van een zorg/ welzijn gerelateerde niveau 3 opleiding en wilt doorstromen naar niveau 4. Bij een regionaal ROC kan je ook een opleiding doen op niveau 3 indien gewenst.
  • Je hebt een andere opleidingsachtergrond (hbo) of je bent werkzaam in een andere bedrijfstak en wilt als zij-instromer overstappen naar een zorg gerelateerde functie bij Philadelphia.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 1 maart . Het vacaturenummer is 4489.
Neem dan contact op met Stefan van de Berg, Coördinator Beroepspraktijkvorming, op telefoonnummer of bij , manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer .


Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Leerling (persoonlijk) begeleider BBL Benthuizen

Adres

Koningin Wilhelminastraat, 49, 2731 GC, Benthuizen


20 - 25 uren

mbo niveau 3, mbo niveau 4

FWG 30 (min € 2127,- en max € 3067,-)

Sluitingsdatum 1 maart 2024

Vacaturenummer: 4489


Manager Zorg & Begeleiding

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:leerling
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2127 – 3067
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Leerling Philadelphia Zorg 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures