Vacature Helpende plus Thuiszorg Zuid-Limburg

Helpende plus Thuiszorg Zuid-Limburg in Zevenhuizen Zh

Over de functie

Thuis voel jij je het prettigst, dat veranderd niet als je ouder wordt. Je wilt zoveel mogelijk zelfstandig doen, maar soms lukt het niet meer… Gelukkig sta jij klaar om de ouderen te helpen in de thuiszorg!

Je realiseert je dat het een grote stap is voor de ouderen om afhankelijk te worden van thuiszorg. Om ervoor te zorgen dat de ouderen zich prettig voelen bij de zorg die zij ontvangen doe jij je uiterste best om de meest geschikte zorg te bieden die zij nodig hebben.

Jij bekijkt per persoon wat hij/zij nodig heeft qua ondersteuning, zodat hij/zij zolang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Jij neemt over wat niet meer zelf kan, zodat er meer tijd is om te doen wat juist wel zelfstandig kan! De zorg wordt afgestemd op de wensen, behoeften, normen en waarden van de ouderen. Hierbij respecteer je de dagelijkse leefpatronen.

Jij komt te werken bij een thuiszorg instelling waar ruim 320 medewerkers zorg bieden aan meer dan 2500 gezinnen in heel Zuid-Limburg. Als helpende plus reis jij van adres naar adres om de zorg te bieden én de ouderen te ondersteunen met de zorg en huishouden. Zorg jij ervoor dat de ouderen zolang mogelijk in hun eigen omgeving oud kunnen worden?

Functie eisen

 • Jij hebt een afgerond diploma helpende plus;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Beschikbaar voor minimaal 24 tot maximaal 28 uur;
 • Je staat open voor splitdiensten;
 • Je bent in staat om zelfstandig aan de slag te gaan.

Wat biedt Maandag®?

 • Salaris conform cao vvt fwg 25 (€2.516,36 - €3.170,96 bruto o.b.v. 40 uur exc. ort en reiskosten);
 • Leaseauto is een mogelijkheid;
 • Reiskostenvergoeding van €0.23 per gereden kilometer;
 • Mogelijkheid voor een vast dienstverband bij Maandag®.

Over het bedrijf

Wij zijn Maandag®. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Helpende plus Thuiszorg Zuid-Limburg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2516 – 3171
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mike.stoop@maandag.nl of 31623349348. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Helpende plus Thuiszorg Zuid-Limburg Maandag 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures