Vacature Senior Oracle Developer

Senior Oracle Developer in Zoetermeer

De Organisatie:

Deze logistieke dienstverlener, gevestigd in Zoetermeer, is op zoek naar een ervaren Senior Oracle PL/SQL Developer om hun ervaren IT-team te versterken. Als organisatie die voorop loopt in de logistieke sector, zijn ze trots op hun in-house ontwikkelde applicaties, waaronder een essentiële logistieke planningsapplicatie. Word jij enthousiast van het ontwikkelen en optimaliseren van complexe Oracle PL/SQL code en wil je een sleutelrol spelen in dit team? Lees dan zeker verder.

Ze werken met vier Oracle Developers aan de applicatie, maar hebben ook binnen andere IT-expertises medewerkers in dienst. Het betreft een informele organisatie waarmee wij al jaren samenwerken. In die hoedanigheid kennen we het team goed en durf ik ook te stellen dat dit een erg prettige werkgever is om te werken. Humor op de werkvloer is belangrijk naast het leveren van prestaties. Het is een platte organisatie waar je jezelf snel thuis zult voelen. Een aantal dagen per week remote werken is geen enkel probleem, wanneer dit een uitkomst voor jou is.

De Functie:

Als Senior Oracle PL/SQL Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van onze kritieke logistieke planningsapplicatie. Je werkt nauw samen met ons team van Oracle Developers en andere IT-experts binnen de organisatie. In deze leidende rol draag je bij aan de technische visie en implementeer je best practices in Oracle PL/SQL-ontwikkeling.

Verantwoordelijkheden:

 • Ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van complexe PL/SQL-code.
 • Samenwerken met het team om technische oplossingen te definiëren en implementeren.
 • Onderhouden en verbeteren van de bestaande logistieke planningsapplicatie.
 • Leiden van technische discussies en het mede begeleiden van een junior ontwikkelaar.
 • Mogelijke betrokkenheid bij interface/EDI-ontwikkelingen en Oracle APEX-projecten.

Gevraagd Profiel:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Oracle PL/SQL Developer.
 • Diepgaande kennis van Oracle-databases en PL/SQL-programmering.
 • Ervaring met logistieke applicaties en planningssystemen is een plus, maar zeker geen harde eis.
 • In staat om technische visie te vertalen naar praktische oplossingen.
 • Communicatief sterk en teamgericht.

Arbeidsvoorwaarden:

Ze bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een toonaangevende logistieke organisatie. Naast een competitief salaris (4.500 – 6.500 euro bruto per maand) bieden ze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. 

Als Senior Oracle PL/SQL Developer speel je een cruciale rol in het succes van de logistieke operaties, wat de levensader is van de organisatie.

Ben je klaar voor deze boeiende uitdaging als Senior Oracle PL/SQL Developer? Stuur dan je cv en korte motivatie naar Patrick@careervalue.nl.Functie:Oracle developer
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 6500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Senior Oracle Developer CareerValue 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures