Vacature Business Security Expert - Rotterdam

Business Security Expert - Rotterdam in Rotterdam

Functieomschrijving

KPNWE (Kuwait Petroleum North-West Europe) is met de merken Q8, Q8 easy en Tango een dynamisch bedrijf in de Benelux, in volle transformatie naar een duurzame Mobiliteitsspeler. Naast onze traditionele business van tankstations en shops zetten we heel erg in op electric en andere toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen. Om de sterke groei en onze uitdagende toekomststrategie te ondersteunen, zijn we op zoek naar gedreven:

Business Unit Security Expert

 • Als IT professional op zoek naar een uitdagende Security Expert rol?
 • Je houdt van de snel evoluerende wereld van cyber security?
 • Je wil strategisch meedenken, tactisch uitwerken en operationeel sturen?
 • Je werkt graag samen met interne en externe partijen?
 • En je wil graag werken in een uitdagende internationale omgeving?

5 maal Check?

Dan ben jij de collega die we zoeken! Lees even verder en check of de jobinhoud en onze verwachtingen bij die van jou aansluiten. Ben je geprikkeld, maar zit je toch nog met vragen? Neem dan zeker contact op, we beantwoorden jouw vragen met alle plezier.

Welke rol vervul je?

Als Business Unit Security Expert bij KPNWE ben je de hoeksteen in de beveiliging van onze waardevolle digitale activa en data. Vanuit jouw riscicoanalyse werk je naar een performante beveiligingsstrategie. Via regelmatige communicaties breng je security onder de aandacht, met als streefdoel een sterke veiligheidscultuur binnen de hele organisatie.

Om (Cyber) Security op een brede schaal te beheren en verbeteren, beslaat jouw rol diverse domeinen: retaillocaties, depots, EV Business, Shop&Go, Engineering, Marketing, IT, OT,... Maandelijks rapporteer je via de Security Score Card de incidenten, de top 5 risico's, de activiteiten van de afgelopen maand, enzomeer.

Daarnaast overleg je met externe stakeholders, zoals auditors en autoriteiten – soms ook ter plaatse bij klanten/leveranciers. Je rapporteert aan de IT Operations Team Lead en onderhoudt nauwe samenwerking met andere KPNWE IT-teams, en bent het lokale aanspreekpunt voor de Corporate Information Security Officer (CISO).

Van de vertaling van corporate security-initiatieven naar lokale IT-projecten, tot aanbestedingen en de vertegenwoordiging van KPNWE in commissies: je wil er allemaal bij betrokken zijn! Je geeft advies, signaleert de nooodzakelijk investeringen en blijft uiteraard op de hoogte van nieuwe beveiligingsrisico's.

Functie-eisen

Wat moet je kennen en kunnen?

 • Je hebt een HBO/WO diploma in IT (of gelijkwaardig door ervaring) en een sterke affiniteit voor IT-security
 • Je beschikt over minstens 6-10 jaar praktijkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in IT-(Cyber)security.
 • Daarnaast ben je bedreven in diverse standaarden en methodieken in beveiliging.
 • Relevante certificeringen in IT-beveiliging (bijv. CISSP, CISM) zijn pluspunten.
 • Je hebt uitgebreide kennis van applicatiebeveiliging, inclusief kwetsbaarheidstesten en de ontwikkeling van risicoprofielen.
 • Ook ben je bedreven in IT, OT en digitale technologieën.

Wat kan je verwachten?

Deze functie kan je zowel vanuit de hoofdzetel in Antwerpen als het kantoor in Rotterdam uitoefenen. Je komt er terecht in een multiculturele en dynamische omgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden. In een informele sfeer werken we rond de centrale pijlers van vrijheid, innovatie en samenwerking.

Bij onze Smart work policy hoort ook hybride werken, met gemiddeld twee dagen op kantoor en drie dagen remote. Dat kan variëren naar jouw wensen. Zo streven we naar een goede privé-werkbalans, met voor iedereen tijd voor volledige ontkoppeling.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met een bonus bij goede prestatie, minimaal 36 vakantiedagen, aanvullende ziektekosten- en pensioenverzekering en een woon-werkvergoeding.

Q8 draagt heeft in België het certificaat ‘Baanbrekende Werkgever’ voor 2024 verdiend door te investeren in het welzijn, de ontwikkeling en de mobiliteit van onze collega’s.

Arbeidsvoorwaarden
 • Een goed salaris tot zo'n 6.000 euro per maand
 • Een vaste eindejaarspremie van 8,33%
 • Een bonus, afhankelijk van i(ndividuele en collectieve) KPI's oplopend tot één volledig maandsalaris
 • 60 euro netto onkostenvergoeding per maand
 • 36 vakantiedagen (afhankelijk van leeftijd oplopend tot 41 dagen)
 • Zeer goede pensioenregeling (25-30% inleg werkgever, met zeer geringe eigen bijdrage)


Functie:cyber security consultant
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:87000 – 87000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Business Security Expert – Rotterdam Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures