Vacature Ict medewerker

Ict medewerker in Capelle aan den Ijssel

Bedrijfsomschrijving

Deze ijzerwarengroothandel is een groothandel voor bouw infra en industrie. Dit bedrijf staat al 90 jaar bekend om zijn vakkennis om zijn flexibiliteit van de organisatie. Zij hebben een jong en flexibel team van collega's waar er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn een jong, ambitieus en talentvol team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie waar jouw ideeën en inzet echt het verschil kunnen maken

Functieomschrijving

Als allround ICT medewerker draag je zorg voor het opzetten van migratietrajecten, preventief monitoren en onderhouden van servers en het verbeteren van netwerken op basis van Microsoft servers. Onze drie vestigingen zijn met glasvezel onderling gekoppeld. Het is belangrijk dat je bekend bent met Unix, Linux en Windows Server 2019. Je kennis van ERP systemen is tevens een belangrijke factor in deze functie. In dit systeem worden orders uit de webshop, de telefonische verkoop en de balieverkoop ingevoerd. Als allround ICT-er heb je veel diversiteit en complexiteit in je werk en ben je onmisbaar in het team. Dagelijks sta je klaar voor je collega’s om vragen m.b.t. het ERP pakket te beantwoorden, beoordeeld en verwerkt incidenten en analyseert beschikbare data. Elke dag is anders en dat maakt jouw werkdag leuk en uitdagend. Met verschillende systemen werken schrikt je niet af en je krijgt veel energie van structuur aanbrengen.

Functie-eisen
 • Je hebt 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je kunt goed werken in teamverband
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt kennis van MySQL en het maken van complexe queries (eventueel in Access)
 • Je hebt kennis van Remote Desktop Services (RDS)
 • MCSE/MCSA certificering zijn een pré
Arbeidsvoorwaarden
 • Uitdagend werk met genoeg ruimte voor nieuwe ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen
 • Leuke nieuwe collega’s
 • Een salaris variërend van €2500 tot €4500 op basis van jouw ervaring


Functie:servicedesk medewerker ict
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Ict medewerker WerkTalent 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures