Vacature Secretaresse Infrastructuur

Secretaresse Infrastructuur in Zoetermeer

Secretaresse Infrastructuur

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden 4.500 kleine en grote bedrijven en behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk én Europees niveau.

Ben jij net zo enthousiast over het secretaressevak als wij?

Binnen Bouwend Nederland zijn secretaresses onmisbaar als houvast en spil in onze organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke, dienstverlenende secretaresse die een breed pakket aan ondersteunende werkzaamheden oppakt. In deze afwisselende functie bied je ondersteuning aan de verenigingsmanager van de Vakgroep Civiele Bouw en Specialistische Wegenbouw (2 dagen per week) en de coördinator infra (1,5 dag per week).

In een notendop: De Vakgroep Civiele Bouw behartigt de belangen van circa 30 gespecialiseerde leden. Voorbeelden van civiele bouw zijn bruggen, tunnels, viaducten en sluizen. De Vakgroep Specialistische Wegenbouw behartigt de specifieke belangen van circa 45 infrabedrijven op het gebied van frezen, wegdekonderhoudstechnieken, geleiderail, verkeersmaatregelen, wegdekreiniging en wegmarkeren. Samen met de coördinator infra ben je een spin in het web voor alle infraleden.

Je voert de reguliere secretariële werkzaamheden uit, zoals agendabeheer, correspondentie, het signaleren van deadlines, inplannen en notuleren van vergaderingen, het opstellen van vergaderstukken enz. Je bent sparringpartner van de beleidsadviseurs en je handelt complexe zaken zelfstandig af waarbij je deels meedenkt over inhoudelijke vraagstukken.

Je helpt bij de organisatie van diverse evenementen, (technische) excursies, bijscholingsdagen en kleinere bijeenkomsten en vergaderingen. Bijvoorbeeld voor de Jong Management groepen van beide vakgroepen. Je denkt actief mee over inhoud en vorm en hebt zelfstandig contact met stakeholders. Bij een aantal van deze bijeenkomsten vervul je de belangrijke rol van gastvrouw. Deze bijeenkomsten kunnen door het hele land plaatsvinden en zijn soms ook in de avonduren. Daarom komt een externe overnachting ook wel eens voor.

Dit vind je leuk om te doen

 • Werken binnen een professionele en ondernemende organisatie
 • Collega's en leden ondersteunen
 • Organiseren van bijeenkomsten
 • Zaken piekfijn afstemmen, regelen en afronden
 • Snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden

Hier herken jij jezelf in

Je bent een echte dienstverlener die in overleg met collega's in grote mate van zelfstandigheid zaken oppakt en goed afrond. De allround werkzaamheden en het samenwerken met directe collega's en ons evenementenbureau geven jou energie. Je hebt stevige ervaring in een zelfstandige secretariële rol en een gerichte mbo-opleiding op zak. Ook heb je ervaring met het organiseren van bijeenkomsten. Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden, ziet dwarsverbanden, stelt zelfstandig prioriteiten. Je signaleert knelpunten en komt met verbeterpunten mbt administratieve en/of secretariële processen en procedures. Werken met diverse systemen gaat jou moeiteloos af, denk hierbij aan Office-pakket, incl. MS Teams, PowerPoint e.d.. Doe jij je werk met plezier en overtuiging? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Van deze arbeidsvoorwaarden word jij blij

 • Salaris natuurlijk. Wij bieden € 2.794,- tot € 3.492,- bruto per maand op fulltime basis.
 • 8% vakantiegeld en 5% eindejaarsuitkering.
 • Een werkgever die investeert in opleiding en ontwikkeling, zodat je elke dag een beetje beter wordt.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.
 • Reiskostenvergoeding, ook als je op de fiets komt.
 • 35 vakantiedagen.
 • Ongekend goede werksfeer. Met collega's waar je blij van wordt.
 • We werken hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor in Zoetermeer en werken vanuit huis. Natuurlijk zorgen we dat je thuis een top werkplek hebt incl. bureaustoel, laptop en zit-sta bureau als je dat wenst. Bovendien ontvang je op thuiswerkdagen een thuiswerkvergoeding.
 • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget, voor een bijdrage aan jouw vitaliteit
 • Pensioenregeling en uitstekende regeling bij arbeidsongeschiktheid
 • Een professionele organisatie met een sterk netwerk.

Hallo, ik ben Astra Bouwmeester - Officemanager - en ik kan je veel vertellen over deze baan, het team en onze organisatie. Heb je vragen? Dan kun je me gewoon direct bellen of appen via

Neem dan contact op met via of stuur een e-mail . Meteen solliciteren?

Bij gelijke geschiktheid krijgen eventuele interne kandidaten voorrang. Bouwend Nederland staat voor diversiteit en inclusie. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en wat jij kan bijdragen aan onze organisatie. We nodigen je daarom graag uit om te reageren op de vacature.Functie:secretaresse infrastructuur
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2794 – 3492
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouwend Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Secretaresse Infrastructuur Bouwend Nederland 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures