Vacature Scholieren

Scholieren in Zevenhuizen Zh

  • Zaterdagochtend, tijdens vakanties, op vrije schooldagen
  • Op elke locatie

Wel eens van gerbera's gehoord? Dat is één van de bekendste bloemsoorten ter wereld. En wij, Gerbera United, zijn één van de meest bekende telers in gerbera's. Wij zijn op zoek naar enthousiaste scholieren die het leuk vinden om op zaterdagen, vakanties en vrije schooldagen te komen werken.

wie zijn wij?

Een innovatief bedrijf met de missie om zoveel mogelijk directe-, indirecte klanten en bloemisten die met ons product werken blij te maken. Dit doen we door elke dag ons best te doen om een mooi product te telen, excellente service te verlenen en in te zetten op samenwerkingen met collega's en partners in de bloemensector.
Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij investeren in de medewerkers van morgen en vinden het daarom belangrijk om al tijdens de oriëntatiefase een blijvende indruk achter te laten over wat wij als werkgever te bieden hebben. Gerbera United biedt daarom stages en leerwerk trajecten aan, en geven flexibiliteit, waardoor studeren en werken bij ons goed te combineren is.
Ben jij minimaal 14 jaar oud, ben je nog bezig met een opleiding en wil je graag wat extra geld verdienen? Kom dan werken bij in de kleurrijke kassen van Gerbera United! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde scholieren die op zaterdagochtenden, tijdens vakanties en op vrije schooldagen willen werken.

de werkzaamheden

Jouw voornaamste taken zullen het oogsten, sorteren en klaarmaken van onze gerbera's voor de veiling zijn. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met een gezellig team.

Ben jij die gemotiveerde scholier die wij zoeken?
Vul dan onderstaand formulier in of bel naar ons vaste nummer:Functie:scholieren
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gerbera United via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Scholieren Gerbera United 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures