Vacature Meewerkend Voorman

Meewerkend Voorman in Aldtsjerk

MEEWERKEND VOORMAN

Kwekerij Verboom


MEEWERKEND VOORMAN

Kwekerij Verboom

Zevenhuizen

40 uur

Werkzaamheden:

Als meewerkend voorman zorg je voor de dagelijkse operationele aansturing en ben jij o.a. het aanspreekpunt voor de medewerkers. Je weet goed wat er speelt op de werkvloer en haalt het beste uit het team door de kwaliteiten van iedereen maximaal te benutten. Verder steek je samen met het team je handen uit de mouwen en ondersteun je in de werkzaamheden zoals oppotten, uitzetten, sorteren, gewasverzorging, orders klaar maken en alles wat daar verder bij komt kijken. Ben je ambitieus en weet je van aanpakken dan is dit echt een leuke baan voor jou! Kortom: een leuke functie binnen een familiebedrijf waar met passie gewerkt wordt in een team. "Teamwork makes the dreamwork!

"

Wij vragen:

-Je bent ambitieus, flexibel en positief ingesteld. -Je ziet in deze functie een mooie kans om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en vakinhoudelijk te groeien. - Productiewerk is voor jou geen probleem - van korte broek naar dikke sokken en een jas, alle seizoenen komen voorbij en daar houd jij van! -Je bent een gedreven teamspeler - Nederlands spreken en basis Engels is voor jou geen probleem - Vieze handen? Fysiek werk? Daar draai jij je hand niet voor om, grow with the flow!Functie:meewerkend voorman
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Meewerkend Voorman Boskoop Werkt 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures