Vacature Projectmanager Opleidingen

Projectmanager Opleidingen in Zoetermeer

Projectmanager Opleidingen

32-36 uur per week

Als Projectmanager Opleidingen bij NBD Biblion help je bibliotheken op het gebied van leesbevordering, leesplezier en digitale vaardigheden. Dit doe je door middel van toekomstgerichte opleidingen voor bibliotheekmedewerkers en mediathecarissen op scholen. Je weet wat er speelt en je herkent kansen voor nieuwe opleidingen en cursussen. Of het nu om kwaliteitsbewaking gaat of het regelen van een locatie, jij zorgt ervoor dat de business blijft draaien. Je hebt het talent om relaties met onze opleidingsdocenten te onderhouden en het aanbod opleidingen te laten groeien. Elke dag weer. Help jij ons mee vooruitgang te boeken?

Vandaag is het zover … de vernieuwde Opleiding Collectioneren gaat van start. Deze opleiding heb je samen met verschillende bibliotheken geschikt gemaakt voor zowel junior als ervaren collectiespecialisten. De opleiding bestaat nu uit 3 modules waarvoor jij 2 docenten hebt geboekt voor een aantal dagen dit jaar. De locaties zijn gereserveerd en de studenten krijgen vandaag de mogelijkheid zich online in te schrijven. Je hebt een inschatting gemaakt dat 60% van de data gevuld gaat worden vanuit de bibliotheken die je hebt gesproken. Met je collega's van marketing heb je een plan gemaakt om online de doelgroep direct te gaan benaderen. Zijn er binnen 4 weken niet voldoende aanmeldingen, dan heb je al een plan voor vervolgstappen klaarliggen. Natuurlijk ga je voor een succesvolle start en streef je ernaar binnenkort nog meer opleidingsdagen voor de modules in te plannen.

Na de lunch… ga je langs bij je collega's om te brainstormen over een nieuwe toekomstgerichte cursus. Je collega Monique (accountmanager) heeft je vorige week namelijk getipt over de behoefte van scholen hun leerlingen beter te kunnen begeleiden in boekkeuzes. Er is een groot aanbod en de vraag is hoe docenten kinderen beter kunnen ondersteunen in hun leesbehoeften. Na het gesprek met je sparringpartner loop je vol energie en inspiratie de deur uit. Morgen werk je vanuit huis het plan verder uit en neem je contact op met je relaties om te toetsen of deze behoefte op meer locaties leeft. Om op deze manier voor bibliotheken en scholen hét verschil kunnen maken, dat is waarvoor jij het doet! Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral verder!

Wat bieden wij jou? NBD Biblion heeft een open en moderne werkomgeving met bevlogen, vakkundige collega's. Onze cultuur is laagdrempelig met aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris (€ 4300-5300 bpm op basis van 36 uur) bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sportactiviteiten in onze eigen sportzaal, een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget, een bibliotheekabonnement en de mogelijkheid extra verlofdagen te kopen. Ook kun je vanuit huis werken en krijg je van ons een mobiele telefoon en laptop. Ons hypermoderne kantoor in Zoetermeer beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid en is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Wat breng je mee? Jij hebt ervaring met ontwerpen van opleidingen, met theorie volwasseneneducatie en kennis van innovatieve leermethoden en e-learning. Je hebt minimaal 3 jaar recente werkervaring op hbo-niveau als projectmanager. Nieuwe (digitale) technologieën maak jij je snel eigen. Je komt met je rugzak vol ideeën en weet hier structuur aan te geven. Jij bent een kei in verbinden, creëren en onderhouden van relaties. Je hebt een commercieel oog voor nieuwe kansen. Deze rol is best solistisch en zelfstandig en dit past goed bij jou. Jij bent namelijk niet afwachtend maar je neemt initiatief en je bent oplossingsgericht. Je hebt een brede interesse in taal, boeken, lezen en digitale ontwikkelingen. Je hebt een ontdekkingsreizigersmentaliteit: je bent inventief en nieuwsgierig. Je bent een conceptueel denker, je bent analytisch sterk en je ziet overal mogelijkheden. Je kunt je helemaal vinden in ons motto 'iedereen komt verder met toegang tot informatie en inspiratie'.

Solliciteren

Vind je het leuk om opleidingen te bedenken en ze vervolgens van A tot Z te organiseren? Heb je ervaring in het opleidingsvak? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar . Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met via . Zij vertelt je graag meer!

Stap dan binnen in de innovatieve wereld van NBD Biblion en solliciteer!
Stuur je CV met motivatiebrief naar .

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met , .

Functie:projectmanager opleiding
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4300 – 5300
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NBD Biblion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Projectmanager Opleidingen NBD Biblion 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures