Vacature Communicatie Medewerker

Communicatie Medewerker in Zoetermeer

Communicatie Medewerker

MBO 24-36 uur Zoetermeer

Stap in de wereld van Langerak de Jong B.V., een bloeiende service gerichte groothandel gevestigd in Zoetermeer met meer dan 90 gepassioneerde medewerkers. Wij zijn de drijvende kracht achter de distributie en levering van diverse productgroepen, variërend van heerlijke koffie en verfrissende dranken tot zoetwaren en essentiële hygiënemiddelen. Onze missie? Bedrijven, scholen, sportverenigingen en instellingen voorzien van hoogwaardige producten, inclusief bijpassende koffiemachines en automaten. Help je mee in deze missie? We zijn op zoek naar een Communicatie Medewerker.

Als Communicatie Medewerker speel je een cruciale rol in het vormgeven van onze online aanwezigheid en het versterken van onze band met klanten. Je hebt een zelfstandige rol waarin je verantwoordelijk wordt voor het onderhouden van onze webshop, het creëren van overtuigende content en het beheren van de communicatiekanalen. Dit doe je niet alleen, je krijgt hulp van een extern bureau met de online marketing.

Ben je er klaar voor om met jouw talent en toewijding bij te dragen aan het succes van Langerak de Jong? Dan nodigen we je graag uit op de koffie. 😉

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Updaten van de webshop: Jouw nauwkeurigheid komt goed van pas bij het onderhouden van de webshop. Je weet je weg snel te vinden in systemen en neemt zelf initiatief met als doel een goede winkelomgeving voor de klanten.

 • Content schrijven: Met gemak schrijf je leuke teksten voor onze website, social media, nieuwsbrieven en blogs. Je houdt hiermee rekening met het doel van de teksten. Informerend of converterend, jij weet hoe je klantgericht communiceert.

Wat verwachten we van jou:

 • Een afgeronde mbo-opleiding. Het liefst in de richting marketing, communicatie of een gerelateerde studie.

 • Ervaring met het werken in systemen. Bij voorkeur ervaring met webshop onderhoud en affiniteit met e-commerce.
 • Uitstekende schrijfvaardigheden in het Nederlands.
 • Je voelt je thuis in een teamgerichte omgeving en neemt graag initiatief. Maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Wat biedt Langerak de Jong jou?

 • Privé en werk balans. Wil je liever 3 dagen werken of starten om 9 uur? In overleg denken we graag mee over de ureninvulling van deze functie. Minimaal 24 uur en maximaal 36 uur.
 • Ontwikkeling . Er is de mogelijk om in de toekomst door te groeien naar een marketingfunctie. Hier helpen we je graag bij.
 • Pensioenregeling : Voor de toekomstige zekerheid van onze medewerkers bieden we een solide pensioenregeling aan, zodat ze met vertrouwen naar hun pensioen kunnen uitkijken.
 • Bedrijfsevenementen : We geloven in het opbouwen van sterke teambanden. Regelmatig organiseren we bedrijfsevenementen en teamactiviteiten om een positieve en gezellige werksfeer te bevorderen.
 • Werkplezier : Onze informele cultuur en de korte lijntjes dragen bij aan een positieve werksfeer.
 • Marktconformsalaris : Het salaris is conform de cao voor de Groothandel in Levensmiddelen. Tussen de 15,08 en 16,52 per uur.
 • Vakantiedagen : 25 dagen op basis van 36 uur.

Solliciteren

Klaar om jouw stempel te drukken op de onlinewereld van Langerak de Jong B.V.?

Sollicitatieproces

1. Solliciteer via de website.
2. Eerste gesprek met Sietie, Hoofd Telesales & marketing en Henk-Jan, Commercieel Directeur Langerak de Jong.
3. Voorstel contract.

Vragen

Heb je nog een vraag over de functie? Neem contact op met via of via . (ma t/m wo bereikbaar)Functie:medewerker communicatie
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Langerak-de Jong via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Communicatie Medewerker Langerak-de Jong 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures