Vacature Project Controller

Project Controller in Rotterdam

Ben jij een financiële expert die graag complexe projecten tot een succes maakt? Octas.Statera zoekt een enthousiaste Project Controller om hun dynamische team te versterken!

Functie omschrijving

Als Project Controller bij Octas.Statera speel je een cruciale rol bij het ondersteunen van vooraanstaande organisaties in de Energy markt of Banking & Insurance sector. Met jouw expertise draag je bij aan het succes van complexe projecten door budgetten te bewaken, deadlines te monitoren en waardevolle financiële inzichten te bieden aan projectmanagers en andere stakeholders. Je houdt je bezig met risicomanagement en adviseert projectmanagers op het gebied van budgetten, waardoor je zorgt voor tijdige bijsturing en optimale projectuitkomsten.

Functie-eisen

Jij hebt al enige werkervaring opgedaan binnen de Finance en bent op zoek naar dé vervolgstap in je carrière waarin je jouw kennis verder kunt verbreden. Daarnaast beschik je over:

 • Een HBO/WO diploma in een financiële of bedrijfseconomische richting;
 • Uitstekende sociale vaardigheden en de flexibiliteit om in verschillende omgevingen te werken;
 • Ambitie om voortdurend te streven naar het beste resultaat en je professioneel te ontwikkelen;
 • Competenties: sterk anticiperend vermogen, effectieve samenwerkingsvaardigheden, hoge nauwkeurigheid en uitstekende planningsvaardigheden;
 • Drijfveren: behoefte aan een veilige werkomgeving, streven naar hoge prestaties en de capaciteit tot zelfsturing.

Organisatie

Octas.Statera is dé go-to detacheerder binnen de financiële sector. Het geloof in de kracht van talent en diversiteit in denken staat centraal. De missie is om professionals te vinden die vooroplopen, nieuwe perspectieven bieden en écht het verschil maken. Vastberadenheid om de standaard te verleggen en verwachtingen te overtreffen is een kernwaarde. Bij Octas.Statera draait alles om talent; er wordt geïnvesteerd in jouw groei en ontwikkeling en geluisterd naar wat jij nodig hebt om succesvol te zijn.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Basissalaris: € 3.000 – 6.000 per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring;
 • Lease- of mobiliteitsregeling: Afhankelijk van jouw behoeften;
 • Jaarlijkse salarisverhoging: Gebaseerd op prestaties en afgesproken resultaten;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Inclusief een uitgebreide pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Ruimte voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Reiskosten: Volledige vergoeding.

Cultuur

Bij Octas.Statera ligt de focus op de lange termijn en wordt veel waarde gehecht aan continue feedback en gedetailleerde planningen. Er wordt gestreefd naar een werkomgeving waarin medewerkers zich veilig voelen, kunnen presteren en zelfsturend kunnen werken. Een gedegen voorbereiding en een gestructureerde aanpak worden als essentieel gezien om de beste resultaten te behalen.

 Functie:manager finance & control
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 6000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Project Controller Personato 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures