Vacature Monitorings Expert

Monitorings Expert in Waddinxveen

Monitorings expert

Als je graag in beweging bent en het heerlijk vindt om grotendeels in de buitenlucht bezig te zijn dan is dit de baan voor jou.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiast en gedreven Montroingsexpert met gevoel voor ondernemerschap en ervaring met ICT.


Functieomschrijving:

Op een dag, wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de vogels vrolijk fluiten, ben je op een bouwplaats. Je bent gefascineerd door de grote machines en bouwprojecten. Terwijl je de bouwvakkers vriendelijk begroet ga jij de bouwkundige en infrastructurele werken meten.

Je voelt je verantwoordelijk voor het monitoren van objecten binnen het invloedgebied van dit bouwproject. Je voert metingen uit, zoals trillingsmetingen, inclinometingen en grondwatermetingen om ervoor te zorgen dat alles veilig en nauwkeurig gebeurt.

Je houdt ervan om nauwkeurig te werken. Je vergelijkt en controleert metingen en helpt bij het opstellen van rapportages.

Je voelt je dolgelukkig want je helpt met het opzetten van meetplannen en het verzamelen van gegevens. Zorgvuldig noteer je alle metingen en neemt foto's met je tablet. Je collega's en de opdrachtgever zien je aan het werk en ze zien ook dat je echt oog hebt voor detail en zorgt ervoor dat alles netjes wordt vastgelegd.

Na verloop van tijd leer je ook over duurzaamheid binnen projecten. Je denkt na over hoe je kan bijdragen aan een betere wereld. Duurzaamheid is heel belangrijk en jouw inzet om dit te waarborgen is bewonderenswaardig.

"

Maar het avontuur stopt hier niet. Je nieuwsgierigheid en passie word opgemerkt en je wordt opgeleid tot geotechnisch expert. Je kan proefbelastingen, paalfundatie/doormeten van funderingspalen en geautomatiseerde metingen uitvoeren, waaronder trillingsmetingen, GWS metingen en tiltsensoren.

Met deze uitdaging en vooruitzicht ben je dolblij en je bent vastbesloten om alles te leren.

En zo wordt je een belangrijk lid van het monitoringsteam van 4RISK. Met je liefde voor nauwkeurigheid, oog voor duurzaamheid en passie voor metingen draag je bij aan de veiligheid en kwaliteit van bouwkundige en infrastructurele projecten. En terwijl je groeit in je rol, weet je dat je een droom hebt waargemaakt en klaar bent om nog veel meer avonturen in de wereld van 4RISK te beleven!


 • Bij voorkeur een MBO opleiding voor Landmeetkunde, Bouwkunde, Civiele techniek of een gelijkwaardig technisch MBO diploma. Ook als je studerend bent voor genoemde opleiding kun je reageren.
 • Je bent handig met je handen maar ook met de pc voor het verwerken van resultaten.
 • Je bent vertrouwd met het werken in Excel.
 • Je kijkt over de grenzen van het vakgebied heen en je bent geïnteresseerd in de contexten van het hele speelveld van projecten.
 • Je beschikt over ambitie, efficiëntie en drive om samen met het team het beste resultaat te behalen en het team naar een hoger niveau te tillen.
 • Goede mondelinge- en schriftelijke Nederlandse communicatievaardigheden.
 • Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • In bezit van rijbewijs B en bereid om in Nederland, België en Duitsland te werken.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Ons aanbod:

 • Een afwisselende en zelfstandige functie.
 • Mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door het volgen van bijvoorbeeld cursussen en opleidingen.
 • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen het bedrijf.
 • Een informele organisatie met korte communicatielijnen.
 • Samenwerken met een team van collega's bij zowel 4RISK BV als bij onze zusteronderneming IFCO BV.
 • Goede arbeidsvoorwaarden aangevuld met een jaarlijkse resultaatafhankelijke bonusuitkering en 13e maand.
 • 28 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenbijdrage voor een pensioenvoorziening.
 • Overlijdensrisicoverzekering.
 • Collega's die met je willen bouwen aan dit mooie bedrijf.
 • Een organisatie waar regelmatig informele en gezellige uitjes worden georganiseerd.

Over ons

4RISK BV en zusterbedrijf IFCO Funderingsexpertise BV zijn gerenommeerde specialistische adviesbureaus op het gebied van grondmechanica, funderingstechnieken en omgevingsrisicomanagement in de bouw- infra- en civiele techniek. Beide bedrijven zijn gevestigd in Waddinxveen waar ongeveer 38 medewerkers werkzaam zijn.
4RISK is een zeer ervaren organisatie en landelijk actief op het gebied van omgevingsrisicomanagement bij bouw-, infrastructurele en civieltechnische werkzaamheden. Onderscheidend is 4RISK door een unieke combinatie van diensten en werkzaamheden voor het complete proces van omgevingsrisicomanagement, van preventie tot communicatiemanagement. Daarnaast werken we integraal samen met onze zusteronderneming IFCO BV zodat wij duurzame, veilige en kwalitatieve kosten reducerende oplossingen realiseren welke faalkosten en imagoschade voorkomen.

Heb je interesse in deze functie?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie, inclusief je motivatie en CV, ter attentie van via . Indien je meer informatie wilt ontvangen over deze functie of ons bedrijf kun je altijd telefonisch contact opnemen met Hans van Doornen via .Functie:monitoring expert
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 4RISK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Monitorings Expert 4RISK 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures