Vacature Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst in Moerkapelle

Ben jij per direct beschikbaar én zoek jij een mooie functie als Medewerker Technische Dienst bij een sterk familiebedrijf? Lees dan nu verder, we zijn per direct op zoek naar versterking!

Jij als ervaren Medewerker Technische dienst gaat zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van reparaties en onderhoud van machines. In deze functie verricht je controles van installaties en machines om te voorkomen dat er een storing plaats vindt. Je vindt het geen probleem om consignatiediensten te draaien (vanaf het moment dat je zelfstandig kan werken). De consignatiediensten wissel je samen met een andere collega per week af, deze kunnen ook voorkomen in de weekenden. Je werkt nauw samen met de monteurs, teamleiders, meewerkend voormannen en natuurlijk de operators.

Een greep uit je werkzaamheden:

  • Het toezien op naleving van kwaliteits-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften;
  • Het zelfstandig oplossen van storingen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden;
  • Zorgen voor opgeruimde en schone werkplekken;
  • Voorstellen doen voor verbeteringen in de processen;
  • Het werken met en bijhouden van de aanwezige systemen.

Dus zonder jouw expertise en snelheid valt de hele productie in de soep. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu. Functie:Medewerker Technische Dienst, Monteur technische dienst
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3683 – 3683
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.selman@werk.olympia.nl of 31182522022. Of bezoek hun website https://107.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Medewerker Technische Dienst Olympia 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures