Vacature Medisch Administratief Medewerker

Medisch Administratief Medewerker in Bleiswijk

 • Redactie Berkel en Rodenrijs
 • 30-01-2024

Medisch Administratief Medewerker in Bleiswijk

Bedrijfsomschrijving

Mediq heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een belangrijke speler in de gezondheidszorgsector, met een specifieke focus op de levering van medische hulpmiddelen en de bijbehorende zorg, zowel voor patiënten thuis als voor instellingen in heel Nederland. De naam "Mediq" zelf is een slimme samenvoeging van de woorden "medisch" en "IQ", wat perfect de kern van hun activiteiten weerspiegelt: intelligente oplossingen bieden binnen de medische wereld.

Tegenwoordig staat Mediq bekend om zijn uitgebreide assortiment medische hulpmiddelen, variërend van verbandmiddelen en diabetesbenodigdheden tot mobiliteitsproducten en medische apparatuur. Ze zijn een betrouwbare partner voor patiënten die thuis medische zorg nodig hebben, zoals ouderen en mensen met chronische aandoeningen, evenals voor zorgverleners in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen.

Als Administratief Medewerker backoffice heb je de verantwoordelijkheid om diverse taken met betrekking tot medische apparatuur van de afdelingen luchtwegzorg, infuus en voeding te coördineren en centraliseren binnen één afdeling. Je taken omvatten onder andere het verwerken van retourzendingen, defecten en vermiste medische apparaten. Wanneer een product teruggestuurd wordt vanwege een probleem, ben jij verantwoordelijk voor de bijbehorende administratieve procedures. Daarnaast organiseer je regelmatig onderhoud voor in gebruik zijnde apparaten, zoals infuuspompen, monitoren en vernevelingsapparatuur, die zich in ziekenhuizen, zorginstellingen en bij patiënten thuis bevinden. Je neemt contact op met de betrokken personen om onderhoudsafspraken in te plannen, zodat de apparatuur de benodigde service kan krijgen. Vaak wordt de apparatuur tijdelijk vervangen tijdens het onderhoudsproces.

Je begint je werkzaamheden op de locatie in De Meern, waar je een inwerktraject doorloopt en samen met het team de nieuwe afdeling opstart. Na deze fase verhuis je samen met de afdeling naar de locatie in Bleiswijk.

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Administratief Medewerker;
 • Je kan de eerste periode naar locatie De Meern komen.

Naast een vast contactpersoon en persoonlijke begeleiding vanuit Olympia mag je het volgende verwachten:

 • Een bruto-uurloon van € 13,91 per uur;
 • Fulltime of parttime functie van 24 - 36 uur per week in een zeer leerzame omgeving;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% opbouw vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling die je direct opbouwt;
 • Parkeermogelijkheden;
 • Bij goed functioneren kan je snel onder contract komen van Mediq;
 • Je komt te werken bij een leuke en fijne werkgever!

Als Olympia geloven wij dat iedereen een unieke waarde heeft die via werk tot uitdrukking komt. Daarom gaan wij graag met jou in gesprek over werk dat er toe doet.


Functie: medewerker personeelsadministratie Startdatum: 29-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: 2253 - 2253 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via of 31623405223. Of bezoek hun website onbekend.Functie:medisch administratief medewerker
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Medisch Administratief Medewerker Olympia Uitzendbureau 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures