Vacature Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst in Bleiswijk

Medewerker Technische Dienst

Standplaats: Bleiswijk Aantal uur: 36 Functieomschrijving Als medewerker technische dienst zorg je dat de technische installaties in topvorm blijven door deze goed te onderhouden.
Binnen de Business Unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research ga jij voor een optimale technische dienstverlening. Hiermee ontzorg jij de onderzoekers op technisch gebied bij uitvoering van de diverse onderzoeken. In deze veelzijdige rol heb je veel ruimte voor eigen initiatief en ben je nauw betrokken bij innovaties en ontwikkelingen in een internationale werkomgeving.
Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn o.a :
 • Bouwen en installeren van proefopstellingen in de kasafdelingen;
 • installatiewerk verrichten op allerlei gebieden;
 • preventief en correctief onderhoud verrichten;
 • analyseren en verhelpen van storingen;
 • bereidheid tot het draaien van week en consignatiediensten.
Functie-eisenJij bent zelfstandig en klantgericht, zodat jij proactief en initiatiefrijk bent in het verlenen van jouw service. Daarnaast werk jij kwaliteitsgericht zodat collega's op jouw werk kunnen bouwen en vertrouwen.
Ook beschik jij over:
 • technische opleiding, diploma op minimaal Mbo+ (meet en regeltechniek/elektrotechniek);
 • affiniteit met installatie- en klimaatregel techniek;
 • globale kennis van de glastuinbouw;
 • data- & tekstverwerking en schriftelijke rapportage;
 • rijbewijs B;
 • kennis van klimaatregelingen is een pré.
In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om taalniveau B2 Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum Wageningen in'to LanguageArbeidsvoorwaardenAls het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, per week, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.932,- tot maximaal € 4.520,- bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 8/9). In eerste instantie bieden we je een jaarcontract, welke bij wederzijds enthousiasme daarna verlengd zal worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Uiteraard gaan we graag het gesprek met je aan als hier vragen over zijn.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer. Contactinfo
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Dax Teunissen, Recruiter, e-mail: .
Deze vacature staat open tot en met 30 november 2023.
Gelijke kansen
Wageningen University & Research (WUR) heeft een groot aantal mensen in dienst met zeer verschillende achtergronden en kwaliteiten, die elkaar inspireren en motiveren. Wij willen dat elk talent zich bij ons thuis voelt en dezelfde carrièrekansen aangeboden krijgt. Wij verwelkomen daarom speciaal sollicitaties van mensen die ondervertegenwoordigd zijn binnen WUR. Een mooi voorbeeld hoe WUR omgaat met inclusiviteit is te lezen op de pagina werken bij WUR met een functiebeperking.Organisatie De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.600 medewerkers (6.700 fte) en 13.100 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.


Functie:medewerker technische dienst
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2932 – 4520
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wageningen Universiteit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Medewerker Technische Dienst Wageningen Universiteit 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures