Vacature Enthousiaste en Leuke Collega

Enthousiaste en Leuke Collega in Bleiswijk

Productieslager

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Slagerij

MBO

Productieslager

Facetlaan 6 - Bleiswijk

MBO

Slagerij

Kwaliteit voor alles; dat is jouw motto! Met minder neem jij geen genoegen. Als vakspecialist zorg jij ervoor dat er geen stukje vlees de deur uit gaat, zonder dat jij ervan overtuigd bent dat het product 100% voldoet aan onze kwaliteitseisen. Hygiënisch werken, voedselveiligheid van producten en kostenbewust werken zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Dankzij jou liggen de mooiste vleesproducten nog dezelfde dag in onze winkels. En daar ben je trots op; dankzij jou heeft onze klant â


Dit ga je doen als Productieslager:

Je controleert de inkomende grond- hulpstoffen en verwerkt handmatig of machinaal het vlees (o.a. afsnijden, ontvliezen en/of portioneren) tot prachtige producten voor de winkels, nadat je hebt vastgesteld dat het vlees voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden houd je je strikt aan alle procedures en richtlijnen m.b.t. voedselveiligheid en hygiëne. Je voert registraties uit m.b.t. kwaliteit en traceerbaarheid van producten en draagt zorg voor een nette werkomgeving Je overziet je werkzaamheden, kunt snel schakelen en durft beslissingen te nemen. Je werkt nauw samen met je collega's, want met elkaar bereik je het beste resultaat. In de slagerij heb je regelmatig te maken met druk en deadlines. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen, als mensen massaal gaan gourmetten Jij draait je hand niet om voor deze drukte en kunt hier prima mee omgaan, want we willen topkwaliteit vlees leveren aan onze klanten, daar doen we het voor!

Dit breng je mee als Productieslager:

 • Minimaal mbo3 werk en denkniveau en diploma vakbekwaam medewerker Vers SVO (Slager);
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als (productie)slager;
 • Flexibiliteit; vroeg of laat beginnen en in het weekend werken is geen probleem;
 • Hard werken? Dat gaat bij jou vanzelf;
 • Je bent resultaat- en doelgericht.

Continu verwachtingen overtreffen:

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • We betalen elke 4 weken (13 keer per jaar);
 • Niet ziek bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • Individueel opleidingsbudget beschikbaar;
 • Gratis healthcheck en gratis fitnessruimte op het Servicecenter.

Word jij onze nieuwe Productieslager?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

Neem contact op met de afdeling HR:

Functie:collega
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Enthousiaste en Leuke Collega Hoogvliet Supermarkten 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures