Vacature Logistiek Medewerker - Heftruckchauffeur - DL Fresh Logistics B.V.

Logistiek Medewerker - Heftruckchauffeur - DL Fresh Logistics B.V. in Bleiswijk

In een goede en ontspannen sfeer zorg jij dat de goederen van DL Logistics Group correct worden verwerkt. Op persoonlijk en professioneel vlak word jij bij ons uitgedaagd en er zijn genoeg kansen om door te groeien binnen het bedrijf. DL Fresh Logistics gevestigd in Bleiswijk kijkt uit naar jouw komst.

Logistiek Medewerker / Heftruckchauffeur


Klaar voor de start
Jij komt binnen voor een nieuwe werkdag en bent ready to go. Het loodskantoor komt met verschillende opdrachten die verwerkt moeten worden in de loods. De goederen die binnenkomen checken we. Zit erin wat erin moet zitten? Dan verwerken we de goederen op de juiste manier in het systeem met de scanner. Zo, is het nu al lunchtijd? De tijd vliegt. Even tijd voor ontspanning en gezelligheid. In de middag zetten we de goederen klaar voor transport en ben je vooral bezig met uitscannen. Je houdt continu controles en zorgt dat de juiste barcode-stickers op de goede vracht zit. Dit betekent dat jij dus zeker niet de hele dag, 40 uur in de week, alleen maar op je heftruck zit. Ook op de vloer ben jij lekker actief.

Kortom, jij:
 • bent bezig met het laden en lossen van goederen met de heftruck.
 • labelt de goederen op de juiste manier.
 • denkt mee hoe processen beter en sneller kunnen verlopen.

Jij scoort
 • een marktconform salaris.
 • de kans om door te groeien binnen de DL Logistics Group.
 • een fulltime werkweek van 40 uur per week.
 • 25 vakantiedagen.
 • 8% vakantietoeslag.
 • alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met bijvoorbeeld een opleiding of cursus naar keuze.

Op je plek bij DL Logistics Group
DL heeft een platte organisatiestructuur met zelfsturende teams binnen zelfsturende vestigingen. Individuele titels zijn van ondergeschikt belang, het teambelang staat altijd op de eerste plaats. Met z’n allen klaren we de klus! We werken graag met medewerkers die verantwoordelijkheid willen nemen en ook kritisch kunnen zijn op zichzelf en collega’s. Maar wel positief en opbouwend natuurlijk. Dit alles om elkaar, en DL als bedrijf, te laten groeien en ontplooien. Iedereen krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien.

DL Logistics Group telt 6 vestigingen verspreid over Nederland. Iedere vestiging heeft een eigen specialiteit op het gebied van logistiek en transport. Alle soorten producten en goederen slaan we op in de daarvoor ingerichte warehouses. Dit doen we met een team van meer dan 100 medewerkers.

En waar jij komt te werken? Dat is bij onze locatie in Bleiswijk. DL Fresh Logistics is gevestigd op het bedrijventerrein Greenpark te Bleiswijk en goed bereikbaar via de A12. Deze geconditioneerde vestiging is gespecialiseerd in de opslag en het verpakken van groente en fruit. Onze 20 koelcellen zijn afzonderlijk regelbaar waardoor we groente en fruit tussen -2 en +14 graden Celsius kunnen opslaan. Naast dat we fruit kunnen sorteren en labelen hebben wij ook uitgebreide verpakkingsmogelijkheden.

Eén voor allen en allen voor één.
Van nieuwjaarsborrels tot barbecues en van bedrijfsfeesten tot samen lunchen. De goede sfeer staat bij ons altijd voorop. Je werkt met ongeveer 4 collega’s in de loods en met 3 collega’s die op het kantoor zitten. Er wordt hard gewerkt met ruimte voor humor. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar als de situatie daarom vraagt.

Jouw kennis en kunde
Jij werkt dag in dag uit met spullen van anderen en soms zitten daar goederen met hoge waarden tussen. Dat betekent dat jij nauwkeurig te werk gaat met een grote portie verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat gestructureerd en gedisciplineerd te werk en gaat altijd voor het beste resultaat. Jouw (klant)vriendelijkheid naar je collega’s en in het contact met de chauffeurs komt daarbij ook goed naar voren. Problemen ken jij niet, dat worden voor jou al gauw uitdagingen en tegen een stootje kun jij zeker.

Jij hebt:
 • Bij voorkeur je heftruck certificaat al op zak. Zo niet, dan kun je deze bij ons halen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Voor deze functie is het een vereiste om een VOG aan te kunnen vragen. Tijdens de proeftijd kun je deze verklaring kosteloos aanvragen.

Je zegt ja tegen de functie Logistiek Medewerker - Heftruckchauffeur
Mooi. Reageer dan snel via het online Sollicitatieformulier (zo ingevuld) en voeg je cv en motivatiebrief toe.

Heb je nog vragen? Ook dat kan en die beantwoorden wij graag via 0172-630450 of via solliciteren@dl.nl. Website: http://werkenbijdl.nl/


Trefwoorden: Loodsmedewerker, Vacature, logistiek medewerker, MBO, Logistiek / Distributie / Magazijn, Transport / Logistiek / Vervoer, Heftruck, Loods, expeditie, Warehouse medewerker, heftruckchauffeur, Zuid-Holland, Den haag, luchtvracht, zeevracht, wegtransport, magazijn medewerker, Zoetermeer, laden en lossen van goederen, heftruck certificaat, reachtruck certificaat, Bleiswijk

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Functie:Logistiek Medewerker - Heftruckchauffeur - DL Fresh Logistics B.V., Loodsmedewerker, Magazijnmedewerker
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DL Fresh Logistics B.V. via onbekend of 0172-630450. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Logistiek Medewerker – Heftruckchauffeur – DL Fresh Logistics B.V. DL Fresh Logistics B.V. 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures