Vacature Medewerker Klantenservice

Medewerker Klantenservice in Aldtsjerk

Werken bij Intratuin

Medewerker klantenservice

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt de allervriendelijkste klantenservicemedewerker!

Wij zoeken jou!

Vind jij het belangrijk dat iedere klant tevreden en met een brede glimlach de winkel verlaat? Zit service verlenen jou in het bloed, l ijkt het je leuk om klanten te adviseren en te inspireren? En hou je van werken tussen het groen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Zevenhuizen is per direct opzoek naar een klantenservicemedewerker die onze klanten ontvangt en verder helpt met al hun vragen.

Wat ga je doen?

Als klantenservicemedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en ontferm je je over de lastige, leuke en soms bijzondere vragen die Intratuin klanten in de winkel stellen. Dat kan gaan over een kapot product, een mogelijke korting, een onduidelijk prijskaartje of een vraag over groenvoorziening. Het is aan jou om de vragen van onze klanten op een vriendelijke manier per telefoon, per e-mail of face-to-face te beantwoorden. Jij zet alles op alles zodat de klanten de winkel tevreden verlaten. Verder verzorg jij ook alle handelingen die horen bij een post.nl servicepunt, kun je prima zelfstandig te werk gaan en ziet jouw werkplek er altijd tip top uit! Om dit alles te kunnen doen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • Service- en klachtgericht, enthousiast en gedisciplineerd bent;
 • Empathisch en tactvol bent, maar "staat je mannetje"' als het erop aankomt;
 • Foutloos Nederlands spreekt en schrijft;
 • 32 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief zaterdagen, zondagen, feestdagen en eventuele koopavonden) .

En verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:


 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 32 uur (minimaal één weekenddag per week) ;
 • Salaris conform cao Retail Non-Food;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;
 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;
 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;
 • Een nog fijnere personeelskorting van 30% in ons restaurant 'Eten in de Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 69 vestigingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; werken bij Intratuin is niet alleen groen maar ook nog eens super leuk!

Is dit dé perfecte baan voor jou? Solliciteer dan direct!

Intratuin Zevenhuizen

 • Aantal uren: 32 uur
 • Locatie: Zevenhuizen

Werken bij Intratuin

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact!

Functie:medewerker klantenservice
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Medewerker Klantenservice Intratuin 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures