Vacature Logistiek Manager

Logistiek Manager in Bleiswijk

Dit ga je doen

In je rol als Logistiek Manager speel je een essentiële rol in het distributiecentrum. Jij bent de leider die je team begeleidt om de dagelijkse logistieke taken efficiënt uit te voeren. Door gebruik te maken van heldere planningen en werkinstructies, die gebaseerd zijn op het Lean-principe, zorg je ervoor dat alles niet alleen soepel verloopt, maar ook veilig en van hoge kwaliteit is. Als Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van je team en het stimuleren van een cultuur van voortdurende verbetering. Je motiveert je teamleden om samen te werken aan continue verbeteringen in hun werkprocessen. Hierdoor draag je bij aan een positieve ontwikkeling van de prestaties en het succes van het distributiecentrum.

Je werkt samen met een andere manager om het team dat verantwoordelijk is voor de uitgaande goederen te leiden. Je hebt een dienstrooster dat verandert. Het ene moment werkt je team twee weken lang van 12:00 uur tot 21:00 uur, en daarna een week van 10:00 uur tot 19:00 uur. Je werkt goed samen met andere managers, teamleiders en coördinatoren. Zij helpen jou op de werkvloer.

Pak deze kans en laat zien hoe goed jij bent in leidinggeven in de logistiek als Logistiek Manager in Bleiswijk met een salaris tot € 5.000,- bruto per maand! Wacht niet langer en solliciteer meteen.

Organisatie- en afdelingomschrijving


Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende speler in de elektrische distributiebranche. Met een gedreven en klantgericht team streven ze voortdurend naar innovatie en verbetering. Het distributiecentrum in Bleiswijk is het kloppende hart van de operatie. Binnen een informele werkomgeving werken jullie samen aan succes.

Dit krijg je

  • Salaris tot € 5.000,- bruto p/m op basis van 40 uur - Word beloond voor jouw inzet en expertise in logistiek leiderschap
  • Vacature op basis van Werving & Selectie – Je komt direct in dienst bij de werkgever
  • 8% vakantiegeld - Geniet van extra beloning om jouw welverdiende vakantieplannen te realiseren
  • Reiskostenvergoeding € 0,21/km – Wordt ondersteund in jouw woon-werkverkeer, zodat jij zorgeloos naar het werk kunt reizen
  • Winstdelingsregeling - Deel mee in het succes, jouw harde werk wordt beloond in de winstdeling.
  • 28 vakantiedagen - Ontspan en laad jezelf op met ruime vakantietijd om te genieten van welverdiende rust.
  • Doorgroeimogelijkheden en trainingen via de Academy - Grijp de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen dit bedrijf.


Functie:Logistiek Manager
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 010-3031921. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Logistiek Manager Raaak Personeel 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures