Vacature Keramist

Keramist in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 31-01-2024

Keramist in Zoetermeer

Keramist

Keramisten in Nederland hebben een prachtig vak. Wil jij in het ambacht aan de slag? En heb jij aantoonbare ervaring met het werken met keramiek? Lees dan verder.

Voor ambachtslieden die hun vak beheersen is er volop werk, maar de instroom van nieuwe goed opgeleide ondernemers blijft achter. Daarom leidt de Ambachtsacademie op, op een manier die bij het ambacht past én bij volwassenen die als ondernemer in een ambacht aan de slag willen.

Het leerling-gezel-meester systeem is de manier om een ambacht te leren. Een opleiding van de Ambachtsacademie volg je in het bedrijf van een vakman of -vrouw in jouw regio. Gedurende 1,5 jaar maak je al werkende de vlieguren die nodig zijn om het vak in de vingers te krijgen.

Aanmelden kan als je:

- voltijds beschikbaar bent (5 dagen en 38 uur per week) en
- de opleiding zonder financiële vergoeding of salaris kunt en wilt volgen (of mogelijk met behoud van een uitkering)

Ondernemers zijn graag bereid om iemand op te leiden, als hiervoor voldoende werk beschikbaar is. De arbeidsmarktbehoefte bepaalt dus hoeveel mensen we verspreid over het land opleiden.

Is deze opleiding iets voor jou?

 • Voltijds opleiding
 • Tot ambachtelijk ondernemer
 • Ongeveer 1,5 jaar
 • In de leer bij een keramist
 • In de eigen regio
 • Zonder salaris of vergoeding
 • Mogelijk met behoud van een uitkering

Als keramist ontwerp en maak je keramische producten in je eigen kenmerkende stijl. Je werkt met klei en andere materialen. Dit doe je in opdracht of op eigen initiatief. Je producten zijn uniek of in kleine oplagen beschikbaar. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld functionele voorwerpen zoals een vaas of servies, of om vrij vormgegeven kunstobjecten.

Je werkt veelal zelfstandig in een eigen atelier of werkruimte.
Functie: keramist Startdatum: 19-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 38 - 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AmbachtNederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Keramist AmbachtNederland 19-01-2024


Functie:keramist
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AmbachtNederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Keramist AmbachtNederland 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures