Vacature Junior Nieuwsredacteur

Junior Nieuwsredacteur in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 17-01-2024

Junior Nieuwsredacteur in Zoetermeer

Skip naar content

Blogs Redactioneel Techzine zoekt junior nieuwsredacteur (24 - 32 uur per week)

Daarom zijn we per direct op zoek naar een junior nieuwsredacteur. Op dit moment zoeken we iemand voor 24 tot 32 uur per week, maar we zien voldoende groeimogelijkheden in de nabije toekomst om dit verder uit te breiden.

Ben je een enthousiaste leergierige man of vrouw die op zoek is naar een uitdagende baan in de IT-journalistiek dan is deze functie je op het lijf geschreven. Affiniteit met IT is gewenst, want we richten ons met Techzine voornamelijk op de zakelijke IT-markt. Een vlotte pen en de bereidheid en potentie om snel bij te leren is echter belangrijker. Ons kantoor is gevestigd in de buurt van 's-Hertogenbosch, dus woonachtig zijn in de regio heeft de voorkeur.

Wat we bieden:

De redactie van Techzine is een dynamische omgeving, waar geen twee dagen hetzelfde zijn. Als nieuwsredacteur richt je je uiteraard primair om het zoeken en schrijven van nieuws. Dit kan gaan om aankondigingen van nieuwe producten of diensten, maar ook om grotere onderwerpen waarbij je veel vrijheid krijgt als het gaat om de invulling. Je wordt goed begeleid tijdens de inwerkperiode, daarna zal je steeds zelfstandiger aan de slag gezet worden.

Op termijn behoren groeimogelijkheden naar een fulltime dienstverband, uitbreiding van het takenpakket en werkbezoeken in binnen en buitenland tot de mogelijkheden. Voor nu bieden we een leuke werkplek, ten minste marktconform startsalaris, leuk team en een plek in een groeiend bedrijf.

Functie-eisen:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met (zakelijke) IT-markt;
 • Vlotte pen;
 • Zelfstandigheid;
 • Communicatief vaardig;
 • Redactionele ervaring is meegenomen, maar geen vereiste;

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren, stuur dan een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar . Een proefopdracht zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Het merendeel van de AI-capaciteit bij grote cloudproviders blijft onbenut. Daardoor zouden AWS, Microsoft en...

Vodafone sluit tienjarig contract met Microsoft voor AI en clouddiensten

ICS krijgt 150.000 euro boete, negeerde massaal privacyregels

International Card Services (ICS) krijgt een boete van 150.000 euro. De Autoriteit Persoonsgegevens stelt dat...

Techzine.nl - Your single source of truth!

Techzine richt zich op IT-professionals en zakelijke decision makers door het publiceren van het laatste IT-nieuws en achtergrondverhalen. Het doel is om IT-professionals kennis te laten maken met nieuwe innovatieve producten en diensten, maar ook om diepgaande informatie te bieden om te helpen producten en diensten beter te begrijpen.


Functie: nieuwsredacteur Startdatum: 16-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 11574 - 11574 Uren per week: 24 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Techzine via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Junior Nieuwsredacteur Techzine 16-01-2024


Functie:nieuwsredacteur
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:11574 – 11574
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Techzine via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Junior Nieuwsredacteur Techzine 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures