Vacature IT-Redacteur

IT-Redacteur in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 17-01-2024

IT-Redacteur in Zoetermeer

Techzine zoekt IT-redacteur met passie voor zakelijke technologie

Techzine zoekt IT redacteur met passie voor zakelijke technologie

We zijn voor Techzine op zoek naar een ambitieuze redacteur die zich vast wil bijten in de zakelijke IT-markt.De gewenste kandidaat heeftbij voorkeurredactionele ervaring met het schrijven van techartikelen. Dit mag ook in de consumentenmarkt zijn.

Ben je een enthousiaste leergierige man of vrouw die op zoek is naar een uitdagende baan in de IT-journalistiek, dan is deze functie je op het lijf geschreven. We richten ons met Techzine op de zakelijke enterprise IT-markt, een complexe maar zeer uitdagende markt. Een vlotte pen en de bereidheid om snel bij te leren is dan ook belangrijk. Ons kantoor is gevestigd in de buurt van 's-Hertogenbosch, dus woonachtig zijn in de regio heeft de voorkeur.

Wat we bieden:

De redactie van Techzine is een dynamische omgeving, waar geen twee dagen hetzelfde zijn. Onder de basiswerkzaamheden valt het verslaan van het zakelijke IT-nieuws, maar daarnaast is het doen van interviews en schrijven van achtergrondverhalen ook een belangrijke invulling.

Je wordt goed begeleid tijdens de inwerkperiode, daarna zal je steeds zelfstandiger aan de slag gezet worden. Na de inwerkperiode zijn we ook zeer flexibel met thuiswerken en zelf je tijd en afspraken indelen. Op termijn horen ook werkbezoeken in het buitenland tot de mogelijkheden.

Voor nu bieden we een aanstelling van 32 tot 40 uur, een leuke werkplek, ten minste marktconform salaris, leuk team en een plek in een groeiend bedrijf.

Functie-eisen:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met (zakelijke) IT-markt;
 • Vlotte pen;
 • Zelfstandigheid;
 • Communicatief vaardig;

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren, stuur dan een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar . Een proefopdracht zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Het merendeel van de AI-capaciteit bij grote cloudproviders blijft onbenut. Daardoor zouden AWS, Microsoft en...

Vodafone sluit tienjarig contract met Microsoft voor AI en clouddiensten

ICS krijgt 150.000 euro boete, negeerde massaal privacyregels

International Card Services (ICS) krijgt een boete van 150.000 euro. De Autoriteit Persoonsgegevens stelt dat...

Circular IT group uit Zoetermeer neemt Brits Re-Tek over

Techzine.nl - Your single source of truth!

Techzine richt zich op IT-professionals en zakelijke decision makers door het publiceren van het laatste IT-nieuws en achtergrondverhalen. Het doel is om IT-professionals kennis te laten maken met nieuwe innovatieve producten en diensten, maar ook om diepgaande informatie te bieden om te helpen producten en diensten beter te begrijpen.


Functie: it-redacteur Startdatum: 16-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 11574 - 11574 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Techzine via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. IT-Redacteur Techzine 16-01-2024


Functie:it-redacteur
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:11574 – 11574
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Techzine via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. IT-Redacteur Techzine 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures