Vacature IT Project Manager

IT Project Manager in Rotterdam

Pietercil logo

IT Project Manager

Hybride

 • , België

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Pietercil Group is een dynamisch bedrijf dat voortdurend evolueert. We zijn een exclusieve importeur en full-service partner voor meer dan 90 merken, met expertise op het gebied van marketing, accountmanagement, field management en logistiek. We bieden een stimulerende omgeving waarin dynamische professionals kunnen floreren. Als IT Project Manager bij Pietercil Group speel je een cruciale rol in het plannen, organiseren en uitvoeren van in hoofdzaak IT infrastructuur- en werkplekken gerelateerde projecten en changes.


Verantwoordelijkheden:

 1. Projectplanning: Je stelt duidelijke doelen op en ontwikkelt gedetailleerde plannen om deze doelen te bereiken. Dit omvat het definiëren van mijlpalen, het identificeren van benodigde resources en het opstellen van een tijdlijn en actieplannen.
 2. Budgetbeheer: Je houdt de projectkosten in de gaten, stelt budgetramingen op en rapporteert hierover aan de IT-manager.
 3. Resourcecoördinatie: Je faciliteert een teamgerichte aanpak door nauw samen te werken met de leden van het IT-team en externe partners om projecten succesvol af te ronden. Dit houdt in dat je taken toewijst op basis van de capaciteiten van teamleden, voortgang nauwlettend volgt en eventuele obstakels gezamenlijk aanpakt.
 4. Risk management: Je voert risicoanalyses uit en neemt proactieve maatregelen om risico's te minimaliseren. Dit omvat het identificeren van potentiële obstakels en het plannen van risicobeheerstrategieën.
 5. Technologie exploratie: Je verkent nieuwe technologieën die de efficiëntie van bedrijfsprocessen en/of end-user productiviteit kunnen verhogen, en bij positieve evaluatie rol je deze ook uit in de organisatie.
 6. Communicatie: Je onderhoudt regelmatig contact met belanghebbenden, waaronder de IT-manager, partners en eindgebruikers. Dit omvat het informeren over projectvoortgang, het communiceren van veranderingen, oplossen van problemen en het afstemmen van verwachtingen.

Als IT Project Manager bij Pietercil Group krijg je de kans om bij te dragen aan onze groei en innovatie. We verwelkomen zelfstandige professionals die graag het verschil maken. Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons dynamische team.

Vereisten

Vereisten:

 1. Ervaring: Je hebt ervaring met het managen van IT-infrastructuurprojecten en changes. Dit omvat kennis van scope, budgetbeheer, testen en communicatie.
 2. Organisatorische vaardigheden: Je bent sterk in projectplanning en werkorganisatie. Dit omvat het vermogen om prioriteiten te stellen en efficiënt te werken.
 3. Technologieverkenning: Je toont een actieve nieuwsgierigheid en initiatief om voortdurend nieuwe technologieën te verkennen. Dit betekent dat je proactief trends volgt en een inzicht ontwikkelt in hoe technologieën de bedrijfsprocessen beïnvloeden en verbeteren.
 4. Communicatie: Als teamplayer, werk je graag samen met multi-disciplinaire teams en ben je een uitstekende communicator, zowel met eindgebruikers als met partners.

Hybride

 • , België
Solliciteren

Functie:it projectmanager
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. IT Project Manager Pietercil Barends 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures