Vacature Informatiepunt Vrijwilligerswerk

Informatiepunt Vrijwilligerswerk in Zoetermeer

Piezo

Informatiepunt vrijwilligerswerk - Zoetermeer voor Elkaar

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weet je nog niet precies wat je wil doen of waar je op zoek kunt gaan? Elke donderdagmiddag staat in Palenstein een vrijwilliger van Piëzo voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over vrijwilligerswerk in de stad. Een enthousiaste vrijwilliger denkt met je mee en maakt je wegwijs op het platform van Zoetermeer voor Elkaar ( www.zoetermeervoorelkaar.nl )

Elke donderdagmiddag ben je welkom bij het informatiepunt van 13:00 tot 16:00 uur aan het Rakkersveld 253, Zoetermeer. Je kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak.

Wil je op een ander moment komen of vooraf wat meer informatie, dan kun je contact opnemen met via of .Functie:vrijwilligerswerk
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Informatiepunt Vrijwilligerswerk Stichting Piëzo 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures