Vacature HR medewerker

HR medewerker in Bleiswijk

Functieomschrijving

Beschrijving

Ben jij een ster in gespreksvoering en heb jij een commerciële mind-set? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als HR medewerker ben jij verantwoordelijk voor de werving van nieuwe medewerkers en voor de begeleiding van de medewerkers van onze inhouse klant in Bleiswijk.

 

Zo ziet jouw functie eruit
 • Je bent verantwoordelijk voor de werving;

 • Je ontvangt de medewerkers op hun eerste werkdag bij het bedrijf;

 • Je bent gedurende hun hele loopbaan het aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen van medewerkers;

 • Je behandelt verlof aanvragen maar bespreekt ook opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;

 • Je voert frequent verzuim- en beoordelingsgesprekken samen met teamleiders;

 • Je maakt plaatsingen, opleidingsovereenkomsten en arbeidscontracten;

 • Je zorgt ervoor dat alle administratie piekfijn in orde is.

​Dit heb jij in huis
 • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;

 • Bij voorkeur enige werkervaring in een vergelijkbare functie met veel klantcontact, stage of bijbaan mag ook;

 • De juiste skills en kennis om een goed gesprek te voeren op verschillende niveaus. Je bent empathisch, maar durft ook op de juiste momenten stevig te zijn of slecht nieuws te brengen;

 • Flexibiliteit. Je kunt snel schakelen en zo nodig à la minute je prioriteiten bijstellen;

 • Commerciële mind-set;

 • 32-40 uur per week beschikbaar ;

 • In het bezit van een rijbewijs en auto;

Arbeidsvoorwaarden

Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website. Kort samengevat: 

 • Een goede werksfeer in een ondernemend team!

 • Veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen, zo groeien veel support specialisten na enige tijd door in de rol van planner;

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.250,- en € 2.700- (afhankelijk van je werkervaring) bij een fulltime (40 uur) dienstverband;

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag;

 • Choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225);

 • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding.

Waarom Tempo-Team?

Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat nou niet? Tempo-Team is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team. Dat laatste is onze onderscheidende kracht. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap. En in een sterke teamgeest. Met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn. Hoe wij te omschrijven zijn? Als een energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden. Mensen die gewend zijn om hard te werken, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid!

Je werkt vanuit het kantoor van de klant, wel zo praktisch want zo kan er snel geschakeld worden! Samen met je collega's zorg je voor de instroom van nieuwe medewerkers en helpt jouw commerciële mind-set en gedrevenheid om de vacatures te vervullen. Je manager Miriam staat altijd voor je klaar en bespreek je jouw ontwikkeldoelen mee.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf al aan het werk als HR medewerker bij Tempo-Team? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel, mail of of app dan Julia Barte, Talent Acquisition Specialist, via M +31 (0)6 57 93 56 53 of julia.barte@randstadgroep.nl.

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:Arbeidsbemiddelaars en uitzendbureaumedewerkers
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2250 – 2700
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo Team via julia.barte@randstadgroep.nl of 31657935653. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. HR medewerker Tempo Team 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures