Vacature Commercieel Medewerker POS

Commercieel Medewerker POS in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 16-01-2024

Commercieel Medewerker in Berkel en Rodenrijs

Commercieel medewerker met ICT kennis

Functie omschrijving
Als commercieel medewerker ondersteun en faciliteer jij de accountmanagers met werkzaamheden als het opmaken en versturen van offertes, opstellen van mailings, voorbereiden van de implementatie van onze horeca kassasystemen (eventueel ook op locatie) en aftersales. In deze functie ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer met bestaande klanten en draag je mede zorg voor een toename van het aantal nieuwe klanten.

Functie eisen
- Je hebt een HBO werk- en denkniveau, met 2 jaar relevante werkervaring
- Kennis en affiniteit met ICT/software - Kennis en ervaring met marketing- en sales
- Communicatief en organisatorisch sterk
- Klant- en servicegericht
- Zelfstandig
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?
In de loop der jaren is POS4 gegroeid van primair softwareontwikkelaar naar een allround ICT dienstverlener vanuit het one-stop-shop principe. Naast de ontwikkeling van (maatwerk)software houden onze ontwikkelaars zich tevens bezig met Microsoft .NET omgevingen en diverse internet gerelateerde oplossingen.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie met alle verantwoordelijkheden binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Kenmerken zijn een informele werksfeer met enthousiaste collega's, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij bieden verder een marktconform salaris (op basis van ervaring), reiskostenregeling of een leaseauto, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien.

Enthousiast over deze functie?
Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV met motivatie naar .


Functie: commercieel medewerker Startdatum: 14-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pos4 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Commercieel Medewerker Pos4 14-01-2024


Functie:commercieel medewerker pos
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met POS4RESTAURANTS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Commercieel Medewerker POS POS4RESTAURANTS 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures