Vacature Administratief Support Medewerker

Administratief Support Medewerker in s-Gravenhage

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer

Werken bij Klantportaal

216 accountants
 • Diensten
  • Boekhouding en Jaarrekening
  • Salarisadministratie en HR
  • Financiële planning

Administratief Support Medewerker bij 216 Harmelen

Bij 216 zijn wij meer dan cijfers: Ontdek je ware potentieel in een cultuur van samenwerking en persoonlijke groei. Kies voor een carrière bij 216, waar werk en balans samenkomen. Hier bouw je niet alleen aan het werk, maar ook aan een loopbaan om trots op te zijn.

 • 24 - 40 uur
 • 2.700 - 3.500
 • MBO+ / HBO opleiding
 • 2 - 5 jaar ervaring

Beatrice Labanauskaite

Meer informatie over deze vacature? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

D1SCOVER YOUR N3W WORKPLACE

Bij 216 geloven we in de kracht van een gestructureerde aanpak en het belang van verantwoordelijkheidsgevoel binnen ons team. We bieden een unieke kans voor iemand met een administratieve achtergrond die nauwkeurigheid en klanttevredenheid waardeert. Deze rol is perfect voor jou als je je talenten wilt inzetten in een ondersteunende functie voor fiscale aangiftes. Of je nu net je studie hebt afgerond of een tijdje uit het arbeidsproces bent geweest en weer aan de slag wilt, deze functie biedt jou die kans.

WH4T WE SEEK 1N YOU

Wij waarderen precisie, structuur en een klantgerichte aanpak. Je past perfect in ons team als je zowel in administratieve taken uitblinkt als waarde hecht aan teaminteractie.

Wat we specifiek zoeken:

 • Een proactieve instelling en aandacht voor detail.
 • Affiniteit met cijfers en gestructureerd werken.
 • Communicatieve vaardigheden, gericht op onderlinge samenwerking met collega's en klantcontacten.
 • Ervaring met het invoeren van gegevens in Fiscaal Gemak en voorbereidend werk voor de afdeling Fiscaal is een pré. Als je deze ervaring nog niet hebt, helpen we je graag groeien.

Bij 216 Harmelen draait het om meer dan alleen werken. Ons teamgevoel wordt versterkt door dagelijkse gezamenlijke lunches en een potje pool of tafelvoetbal tijdens de pauze of na werktijd. We zijn een diverse groep van jong en oud, waar iedereen van elkaar leert en samen plezier heeft. Sluit je aan bij ons team en ervaar hoe werk en welzijn naadloos in elkaar overgaan.

WHY CH00SE 216

 • Salaris: €2.700 - €3.500 per maand (o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je ervaring.
 • Vakantiegeld: 8,33% van je jaarsalaris om extra van je vakantie te genieten.
 • Vakantiedagen: 30 dagen per jaar, zodat je volledig kunt ontspannen.
 • Werkweek: Standaard 36 uur, met de mogelijkheid om minder uur per week te werken (minimaal 16 uur per week).
 • Digitale tools: Toegang tot eersteklas software voor optimale ondersteuning in je werk.
 • Vitaliteitsbudget: Investeer in je fysieke en mentale gezondheid.
 • Leasefietsregeling: Samen met 'Lease a Bike' kies jij je eigen leasefiets.
 • Geen glazen plafonds: Werk in een open structuur zonder partnermodel, met inspraak in bedrijfsstrategie tijdens onze kwartaal strategiedagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Ieder kwartaal 1-op-1 coaching sessies en een sterke focus op vaktechnische trainingen bij 216.
 • Jaarlijks zomerevent: Vier het begin van de zomer met ons tijdens een landelijk evenement op 21 juni.
 • Teamuitjes: Geniet van gezellige uitjes met het team gedurende het jaar.

DO 1T THE 216 W4Y!

Bij 216 zijn we meer dan cijfers. We zijn een team van toegewijde professionals die zich inzetten voor groei, innovatie en het realiseren van succes. Hier geloven we in de kracht van passie en de dynamiek van verandering. Samen bouwen we aan de toekomst, zowel voor onze mensen als voor onze klanten.

Onze medewerkers vormen de kern van onze organisatie. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. We kijken niet alleen terug, maar vooral vooruit. Met onze focus op kennis, technologie en een data-gedreven aanpak, creëren we kansen voor iedereen om te groeien en te pionieren in ons vakgebied.

Samenwerking is de sleutel tot ons succes. We werken in een open en collegiale sfeer, waar snelle besluitvorming, effectieve communicatie en teamwork essentieel zijn. Ons doel is om sterke relaties met klanten op te bouwen, waarbij we actief advies geven over onderwerpen die ertoe doen. Bij 216 werken we nauw samen, niet alleen met elkaar, maar ook met onze klanten, om zo de beste resultaten te behalen.

J01N US @ 216

Ben je klaar om je aan te sluiten bij een team dat groei, innovatie en succes nastreeft? Neem contact op met Beatrice Labanauskaite via of bel naar .

We vertellen je graag meer over wat het betekent om bij 216 te werken en hoe je samen met ons de toekomst van accountancy kunt vormgeven.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Waarom je wilt werken bij 216

Wij zijn ondernemers

Wij geven je de vrijheid en verantwoordelijkheid om te bouwen aan je eigen succesvolle pad. Dat betekent vallen en opstaan. Sparren en bouwen. Analyseren en visualiseren. Voorbij de cijfers samen met je team. Gedreven door kansen, en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zo worden we sterke sparringspartners met lef en kritisch vermogen.

Doorgroeien en ontwikkelen

Bij 216 spelen we in op de kansen die er liggen in de wereld van accountancy. Wij groeien hard, en dat doen we het liefste samen met jou. Bij ons krijg je de ruimte om kansen te pakken, te pionieren en te bouwen aan je eigen ontwikkeling. Wat je groeiambities ook zijn, bij ons staat het hoog op de agenda.

Verbonden met elkaar

Bij ons ben je vanaf dag één onderdeel van het team. Wij werken mínder hiërarchisch en méér collegiaal. Snel schakelen, veel samenwerken en een ongedwongen sfeer. Dat is hoe we het doen. Onze teams werken hecht met elkaar samen, én met onze klanten. Informeel en laagdrempelig, zonder jasje en dasje.

Het sollicitatieproces

SolliciterenFunctie:administratief support medewerker
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3500
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Administratief Support Medewerker 216 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures