Vacature Administratief Medewerker Binnen

Administratief Medewerker Binnen in Zoetermeer

ONZE ORGANISATIE, WIE ZIJN WIJ?

De Vydraulics Group bestaat uit verschillende bedrijven in België, Nederland, de UK en het Midden-Oosten met een gedeelde passie voor technologie en een glasheldere missie: het aanbieden van de beste turn-key oplossingen voor systemen, componenten en service op het gebied van motion & control en proces technologie. Elk bedrijf heeft zijn eigen expertise en marktfocus, waardoor ze elkaar perfect aanvullen. We streven naar optimalisatie, technologische innovatie en continue verbetering van producten, processen, kwaliteit en efficiëntie. Met elkaar ontzorgen we de klant in het volledige traject van ontwerp tot productie en van ingebruikstelling tot service.

Vanuit de divisie Doedijns leveren we wereldwijd integrale, klant specifieke oplossingen op het gebied van hydraulische, pneumatische en proces systemen ten behoeve van klanten in o.a. de offshore, luxe jachtbouw, maritieme, olie- & gas, duurzame en zware industrie. Doedijns is in staat om zowel het complete projectmanagement (advies, ontwerp, productie en installatie) als het onderhoud en de service te verzorgen. Klanten kennen Doedijns ook als officiële distributeur van een breed pakket A-merk componenten in de hydrauliek, pneumatiek en controls.

DOEDIJNS B.V. te Zoetermeer is vanwege het vertrek van een administratief medewerker binnen het Finance Team op zoek naar een enthousiaste en accurate administrateur voor 24 tot 40 uur per week.

JOUW ROL

Als administratief medewerker debiteuren/crediteuren draag je bij aan de tijdige, volledige en juiste vastlegging van gegevens in het ERP pakket. Het zwaartepunt van de functie ligt bij de crediteuren. Je verwerkt binnenkomende facturen middels de digitale workflow voor autorisatie (Blue10) en verwerkt ze na autorisatie in het EPR pakket (EPICOR). Je bereidt de betalingen voor, door te monitoren welke orders gereed zijn voor betaling op basis van vervaldata. Bij het uitgaande facturatie proces, monitor je welke orders gereed zijn voor facturatie, stel je de facturen op in het ERP pakket, en verstuur je ze naar de klant. Naast het verwerken van binnenkomende en uitgaande facturen bewaak je betaaltermijnen, volg je vervallen facturen op en controleer je stamgegevens in het ERP pakket.

Het finance team staat altijd open voor inhoudelijke vragen van collega's over binnenkomende facturen en uitgaande facturatie. Je vindt het leuk hierin je weg te vinden en waar mogelijk samen met collega's een oplossing te vinden.

Je werkzaamheden:

 • verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie;
 • voorbereiden van betalingen in het ERP pakket;
 • uitgaande facturatie verwerken en versturen naar de klant;
 • controleren en bewaken van stamgegevens van debiteuren en crediteuren;
 • opvolgen van vervallen posten;
 • in overleg: deelname aan projecten die relevant zijn voor de afdeling Finance.

JIJ BRENGT …

 • Je hebt zin om, samen met het team, de administratie van debiteuren en crediteuren op je te nemen.
 • Je hebt een afgeronde administratieve opleiding en een MBO/MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je vind het leuk om in het ERP pakket je weg te (leren) vinden.
 • Hebt oog voor detail en pakt lekker door.
 • Je kan administratieve processen doorzien en herkent verbeteringen.
 • Je bent enthousiast, hebt passie voor het vak en bent naast accuraat ook resultaatgericht.

WIJ BIEDEN …

Een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieus bedrijf in nauwe samenwerking met de dynamische Vydraulics Group. Je krijg ruimte om jezelf te ontwikkelen en we bieden een marktconform salaris, 10% vakantiegeld, een winstdelingsregeling, een vitaliteitsregeling en o.a. een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast is onze bedrijfslocatie goed bereikbaar met zowel het OV als de auto.
ENTHOUSIAST?

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie met CV gericht aan (Recruitment) of via de (vacature)website www.vydraulics.comFunctie:administratief medewerker
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Doedijns Group International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Administratief Medewerker Binnen Doedijns Group International 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures