Vacature Wasserij sorteerder - productiemedewerker

Wasserij sorteerder - productiemedewerker in Zoetermeer

Een goed salaris? Check! Kans op een contract bij het bedrijf? Dubbelcheck! De vuilsorteerder wasserij is werkzaam in een van de grootste wasserijen van Nederland waar kleding en beddengoed gewassen moet worden (bijvoorbeeld in een bejaardentehuis, zorginstelling en/of ziekenhuis). De vuilsorteerder wasserij is verantwoordelijk voor het sorteren van het wasgoed zodat de was naar de wasstraat en de wasmachines goed verloopt.

Wat bieden wij jou
 • Salaris van € 12,79 boven 21 j.o.
 • Na 6 maanden salaris verhoging naar 13,29e!
 • Je kan 2 tot 4 dagen in de week
 • In de avonden en het weekend vrij!
 • Fijne collega's en een gezellig team
 • Dienst van 9 uur lang per dag (met pauzes 10 uur)
Wie ben jij

Als vuilsorteerder ben je fysiek fit en vind je het niet erg om met vuil was om te gaan. Je bent aanpakker en vindt het niet erg om hard te moeten werken. Daarnaast ben jij:

 • Beschikbaar voor 2 - 4 dagen in de week van 07:00 tot 17:00 uur tussen maandag t/m vrijdag (mat oproepbasis)
 • Je kan Nederlands kunnen spreken.
 • Je bent fysiek sterk en kan tegen viezigheid.
Wat ga je doen

Als vuilsorteerder ga jij werken op de eerste afdeling bij expeditie en transport waar allees komt naar binnen. Hier wordt de was uitgepakt van de zakken en wordt gesorteerd. Nadat de washandjes, handdoeken, dekens en lakens zijn gedumpt op een bewegende band en jij met jouw collega’s sorteert en plaatst het juiste textiel in de vakken.

Naast deze afdeling zijn er ook nog andere afdelingen waar jij aan de slag kunt gaan!

 • op oproepbasis!
Waar ga je werken

Cleanlease is een wasserij voor grote instellingen zoals verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Als vuilsorteerder kom je in een gezellig team te werken. Daarnaast hangt er een open en vriendelijke werksfeer bij Cleanlease! Verder draag jij als vuilsorteerder echt een steentje bij aan de maatschappij. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat zorginstanties weer zijn bevoorraad met schone producten. Jouw inzet maakt het leven van vele patiënten én zorgprofessionals een stuk prettiger!

Sollicitatie

Ben jij helemaal enthousiast geworden van deze vacature? Wacht dan niet langer solliciteer nu als vuilsorteerder bij Cleanlease! Heb je nog vragen? Geen probleem! Je kan mailen naar noordwest.recruitment@tempo-team.nl of appen naar https://api.whatsapp.com/send?phone=31881269935. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Wasserij sorteerder - productiemedewerker, Productiemedewerker
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via magdalena.murawska@tempo-team.nl of 020-5691900. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Wasserij sorteerder – productiemedewerker Tempo-Team 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures