Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Leiden

Vrijwilligers gezocht

'De Boerderijn' is regelmatig op zoek naar vrijwilligers om te helpen. Wil je een keertje langs komen om te kijken? Of wil je je aanmelden bij ons als vrijwilliger. Neem dan contactmet ons op! Dan kunnen we de mogelijkheden met je bespreken.

Op dit moment zoeken wij enthousiaste mensen zoals:

Vrijwilliger / chauffeur

Iemand gevraagd voor het brengen en halen van hulpboeren van en naar onze zorgboerderij omgeving Leiden en Voorschoten. Iemand die met zijn eigen auto de hulpboeren ophaalt vanuit hun woonplaats en brengt naar de zorgboerderij in Zoeterwoude. En in de middag ook weer de rit terug naar huis verzorgd. De benzine kosten worden vergoed. Onze hulpboeren zijn u ontzettend dankbaar op deze manier kunnen zij toch naar hun 'werk' komen. Helaas is het vervoer door de overheid gestopt. Daarom worden onze hulpboeren nu door vrijwilligers vervoerd naar hun werk bij ons op de boerderij. Er zijn meerdere vrijwillige chauffeurs zodat het mogelijk is te ruilen als u een keer niet kunt. Wij vragen van u een Verklaring Omtrent Gedrag die wij vergoeden.

Vrijwilliger/begeleider

Wij zoeken enthousiaste mensen die de hulpboeren een handje willen ondersteunen op onze zorgboerderij. Specifiek zijn wij op zoek naar iemand voor in de fietsenwerkplaats en voor in onze zelfpluk moestuin. Veelvoorkomende werkzaamheden in de fietsen werkplaats zijn: banden plakken, kleinschalige onderhoud en reparatie werkzaamheden.Functie:vrijwilligers
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrijwilligers DE BOERDERIJN 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures