Vacature Boomkwekerij Medewerker

Boomkwekerij Medewerker in Hazerswoude-Dorp

Boomkwekerij medewerker

Boomkwekerij Wansinck B.V.


Boomkwekerij medewerker

Boomkwekerij Wansinck B.V.

Hazerswoude-Dorp

16-40 uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

Bij Wansinck B.V. zijn diverse mogelijkheden op de vollegrond kwekerij: Werk je het liefst binnen bij de pot- en knipmachines? Wil je karren met planten klaarmaken voor onze klanten? Of ben je graag buiten aan het werk? Planten, schoffelen, snoeien? Jouw vakmanschap combineren we met het werken met onze modernste machines voor de beste kwaliteit planten in strakke vormen. Samen vinden we de functie die het best bij jou past.

Wij vragen:

Iemand met een "groen" hart. Ervaring is niet vereist.

Bijzonderheden:

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kop koffie en een rondleiding op onze kwekerij. Wij hebben ook werk voor schoolverlaters en vakantiekrachten.

Wij bieden:

Een vollegrond kwekerij met modernste machines. Een groene omgeving. Afwisselende werkzaamheden. Goed salaris afhankelijk van kennis, inzet en ervaring. CAO Open Teelten. Mogelijkheid voor scholing o.a. spuitdiploma/heftruckdiploma.Functie:medewerker boomkwekerij
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Boomkwekerij Medewerker Boskoop Werkt 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures