Vacature Junior Tank Maintenance Planner

Junior Tank Maintenance Planner in Delft

Als Tank Maintenance Scheduler ben je verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en optimaliseren van onderhoudsplanningen voor opslagtanks. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen zoals operations, maintenance en engineering om ervoor te zorgen dat onderhoudsactiviteiten efficiënt en veilig worden uitgevoerd. Je bent een cruciale schakel in het waarborgen van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de tanksystemen.

  • Het creëren en bijwerken van Level 3-uitvoeringsplannen.
  • Het garanderen dat fit-for-purpose Level 4-plannen worden geleverd door de aannemers en escaleren naar relevante veldsupervisors als deze informatie ontbreekt.
  • Fysieke voortgang op locatie monitoren en projectuitvoeringactiviteiten van begin tot einde in Primavera P6 bijhouden.
  • Rapportages genereren voor het tankonderhoudsteam en andere betrokken partijen om strategische besluitvorming te faciliteren tijdens elke fase van het tankonderhoud.
  • Werkvoorbereidings- en aankoopactiviteit/mijlpalen monitoren om de impact op de uitvoeringsvenster te bepalen.
  • Processtandaardisatie inspanningen leiden en standaard bedrijfsprocedures/richtlijnen maken met behulp van bestaande documentatie en door eigen onderzoek naar de afdeling Tankonderhoud.
  • Ondersteuning bieden aan continue verbetering initiatieven.
  • Deelnemen aan relevante vergaderingen en samenwerken met alle betrokken partijen.


Functie:Project Management & Services, Junior Tank Maintenance Planner
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Junior Tank Maintenance Planner Brunel Nederland B.V. 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures