Vacature Verkoper

Verkoper in Bleiswijk

Ben jij die verkoper met affiniteit voor gebruikte auto's en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging óf ben je toe aan de volgende stap in je carrière, dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Als autoverkoper heb je inmiddels al een ruime ervaring opgedaan en kun je na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen door het verkopen van (jong) gebruikte personenauto's aan particuliere en zakelijke klanten.


Profiel Verkoper IVA Bleiswijk

Een mensgerichte persoonlijkheid met de juiste mentaliteit. Naast uitstekende contactuele eigenschappen zijn doorzettingsvermogen, pro activiteit, netwerkgerichtheid, gestructureerd kunnen werken, resultaatgerichtheid en flexibiliteit van essentieel belang voor deze functie. Je hebt een commerciële opleiding op minimaal MBO-niveau gevolgd.

Een afgeronde relevante opleiding zoals IVA is een pre. Werkervaring binnen de branche is een eerste vereiste gezien de zelfstandige aard van deze functie.


Arbeidsvoorwaarden

De juiste kandidaat kan rekenen op een prima beloning in relatie tot hetgeen gebruikelijk is. De beloning bestaat uit een aantrekkelijk vast en variabel gedeelte. Een auto van de zaak wordt ter beschikking gesteld.

Bedrijfsprofiel

IVA Bleiswijk is één van Nederlands grootste handelaren in jong gebruikte auto's. Met een enorme keuze van honderden auto's. In een zeer snel wisselende voorraad bedienen wij een selecte groep gerenommeerde autobedrijven. Op ruim 12.000m2 staan overzichtelijk alle belangrijke merken geordend.

Onze stabiele organisatie is compact en hecht en kenmerkt zich door een no- nonsens mentaliteit met korte lijnen en een ruime mate aan ontwikkel mogelijkheden.
Denk je in aanmerking te komen voor deze uitdagende en afwisselende functie reageer dan nu en leer ons kennen!


Contact

Lewis
Tel :
Mail:

  • IVA Bleiswijk
  • Hoefweg 235
  • 2665 LB Bleiswijk
  • Tel:
  • Email:


Functie:verkoper
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IVA Bleiswijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Verkoper IVA Bleiswijk 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures