Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Aldtsjerk

Verkoopmedewerker diverse afdelingen

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een verkoopmedewerker met een groen hart.

Wij zoeken jou!

Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote glimlach, zie jij jezelf al werken in ons tuincentrum? Maar weet je niet welke afdeling je het leukste vindt? Geen probleem, in het gesprek gaan wij samen kijken waar een plekje vrij is en waar jij jezelf ziet werken!

Wat ga je doen?

Het verzorgen van het groen, het lekkerste broodje verzorgen, stylen en het bevoorraden van onze mooie producten of het leuke verkooppraatje met onze vaste klant. Heel veel is mogelijk bij ons grote bedrijf! Samen met jouw collega's help je onze klanten in de winkel. Je geeft adviezen over de producten die wij verkopen en zorgt er voor dat onze klanten met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • Representatief en servicebewust bent;
 • Graag jouw handen uit de mouwen steekt;
 • Creatief bent en denkt in kansen en oplossingen;
 • Minimaal 24 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief zaterdagen, zondagen, feestdagen en eventuele koopavonden).

En verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is een collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Bij aanvang van je baan krijg je van de baas een boom, kamerplant of heester cadeau- zo start je direct met vergroenen! Natuurlijk vinden we naast hard werken ontspanning belangrijk: door de personeelsvereniging vindt er jaarlijks een grote BBQ plaats, verschillende workshops en leuke teamuitjes waar je aan kan deelnemen. En verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 24, 32 of 38 uur (minimaal één weekenddag per week);

 • Salaris conform CAO Retail Non-Food;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een nog fijnere personeelskorting in ons restaurant de 'Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 65 vestigingen (52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!

Solliciteren

Is dit dé perfecte baan voor jou? Solliciteer dan via de oranje button.

Intratuin Zevenhuizen


 • Aantal uren: 24 - 38 uur
 • Locatie: Zevenhuizen


Functie:verkoopmedewerker
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Verkoopmedewerker Intratuin 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures