Vacature Uitvoerders

Uitvoerders in Waddinxveen

Vacature

Uitvoerders voor onze dakprojecten

MASTUM is een van de toonaangevende dakbedekkingsbedrijven van Nederland. Als bedrijf zijn we gespecialiseerd in alle soorten platte en hellende daken. Voor nieuwbouw- en voor renovatieprojecten in zowel de woningbouw- als de utiliteitsector. Om optimale kwaliteit te realiseren, werken we graag samen met alle relevante specialisten uit de bouwkolom. Van architect tot aannemer, van opdrachtgever tot leverancier en van gebouwbeheerder tot woningcorporaties, gemeentes en Verenigingen van Eigenaren. Dat doen we onder het motto 'Samen sterk op daken'.

Functie

Als Uitvoerder ben jij de spin in het web voor onze dakprojecten. Je stuurt aan en je zorgt ervoor dat onze hoge kwaliteitsnormen straks ook op jouw project te zien zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor veiligheid en je ondersteunt en stimuleert jouw collega's op het dak daar waar nodig is.

Wat vragen wij van je?

Als Uitvoerder met het liefst enige jaren ervaring op het dak heb je een afgeronde MBO-opleiding, je bent in het bezit van een VCA en je hebt rijbewijs B. Je kunt bovendien prima zelfstandig werken en daarnaast ben je een echte teamspeler.

We hebben je ook veel te beiden!

Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een volledig dienstverband. Je hebt de intentie er echt voor te gaan, omdat je weet dat MASTUM bv een bedrijf is dat voortdurend vernieuwt en zich ontwikkelt. MASTUM biedt uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden en fijne collega's.

Sollictatie

Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons of stuur direct je sollicitatie naar .

Is deze functie echt iets voor jou en wil je graag bij MASTUM werken? Solliciteer dan direct online! Wil je meer weten over deze functie of over MASTUM? Bel dan met Esther de Waardt .

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen


Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM.

Functie:uitvoerder
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Uitvoerders Mastum Daksystemen 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures