Vacature Teamleider Dieren

Teamleider Dieren in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 23-12-2023

Teamleider Dieren in Zoetermeer

Teamleider dieren

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een teamleider die werkelijk álles over dieren weet

Wij zoeken jou!

Ben jij een echte dierenkenner, kan je verantwoordelijkheid nemen over onze mooie dierenafdeling en adviseer je graag de klanten met jouw kennis? Houdt je daarnaast van een hecht team van collega's? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Zoetermeer heeft een teamleider nodig op de dierenafdeling.

Wat ga je doen?

Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor jouw 'toko', oftewel voor de in-en verkoop, presentatie, bevoorrading en bezetting van je afdeling. Daarnaast staat onze klant centraal en geeft je onze klanten eerlijk en passend advies over de producten en onze dieren. Jij vindt het heerlijk om met klanten in gesprek te zijn en jouw expertise met hen te delen. Of het nu gaat om de nieuwste dierenproducten of om de verzorging en voeding van huisdieren. Jij voorziet iedereen van persoonlijk advies. Mede onder jouw hoede ziet de afdeling er picobello uit en verlaten onze klanten de winkel met een grote glimlach. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • Een relevant MBO diploma hebt, bijvoorbeeld dierverzorging;
 • O ver goede communicatieve vaardigheden beschikt;
 • Leidinggevende skills bezit;
 • Bij voorkeur ervaring hebt opgedaan bij een dierenspeciaalzaak;
 • 38 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief zaterdagen, zondagen, feestdagen en eventuele koopavonden) .

En verder?

Het team van Intratuin Zoetermeer is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur (minimaal één weekenddag per week);

 • Salaris conform CAO Retail Non-Food;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een nog fijnere personeelskorting van 30% in ons restaurant de 'Eten in de Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 69 vestigingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Solliciteren

Is dit jouw droombaan?
Functie: teamleider dieren Startdatum: 22-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 38 - 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Teamleider Dieren Intratuin 22-12-2023


Functie:teamleider dieren
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Teamleider Dieren Intratuin 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures