Vacature Support Medewerker

Support Medewerker in Bleiswijk

WERKPLEK .


Werken in een fijn en ruim opgezet kantoor. Dat doen we in Bleiswijk. Een goede bak koffie of een glas lekkere thee is de basis van de ochtendstart. Een prettige sfeer vinden we belangrijk. Als er uitdagingen op ons pad komen dan zijn we rechtdoorzee maar flexibel in de aanpak.


Je maakt afspraken met klanten over leveringen en laadmomenten. Als er chauffeurs zijn met een uitdaging onderweg dan ben je eerste aanspreekpunt en ondersteun je daar waar mogelijk. Verder noteer en verwerk je binnenkomende orders in ons TMS systeem. Je verzamelt documenten en scant deze in.


WHAT'S IN IT ?
Allereerst een mooi salaris, passend bij deze tijd. Een kerstpakket platvloers? Wij delen ze jaarlijks uit. Verder bieden we gezelligheid. Op kantoor, maar ook de uitjes en etentjes geven extra dynamiek. We vieren verjaardagen en hebben onze eigen A3 fullcolor truck-kalender. Natuurlijk is er ruimte voor ontwikkeling, heb je recht op voldoende verlofdagen, vakantiegeld, pensioenopbouw en zijn de werktijden bespreekbaar.


WAT WIJ VERWACHTEN ?
We hechten veel waarde aan een positieve instelling en een pro-actieve werkhouding. Je hebt kennis van de transportwereld en spreekt goed Nederlands. Verder ben je handig met de computer en beschik je over een goede typevaardigheid.


2665 MR Bleiswijk

T.

E.Functie:support medewerker
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Agro Fresh Connection;AFC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Support Medewerker Agro Fresh Connection;AFC 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures