Vacature Stages

Stages in Benthuizen

Turntrainer

Voor onze gymnastiek/turnen groepen zijn wij op zoek naar een vervangend trainer. Vindt u het leuk om turnlessen te geven bij onze vereniging? Om onze groepen te behouden en mogelijk een ouder-kind groep op te starten zoeken wij een trainer. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een bericht sturen. Zien wij u snel?


Penningmeester

Een aantal jaren heeft onze penningmeester dankbaar vrijwilligerswerk verricht voor onze vereniging. Met het komende vertrek zijn wij op zoek naar een vervanger. Heeft u de skills qua boekhouding en zou u voor onze kleine vereniging een steentje kunnen bijdragen. Wij horen graag spoedig van u, zodat huidige penningmeester de taken met u kan doorspreken.

Bestuursleden

Het bestuur van onze vereniging draait volledig op vrijwilligers die zich met veel liefde inzetten voor deze kleinschalige sportvereniging in Benthuizen. Echter momenteel zijn wij met spoed op zoek naar nieuwe bestuursleden gezien het vertrek van twee vrijwilligers.
Ben jij enthousiast om je steentje bij te dragen? Twijfel je, maar ben je wel nieuwsgierig? We kunnen alle hulp gebruiken en vele handen maken licht werk. Aarzel niet, stuur een berichtje naar een van de bestuursleden om in gesprek te gaan over wat u kunt bijdragen.
Even kort op een rij. Als bestuur komen we in principe ongeveer 1x per 8 weken bij elkaar en vergaderen op een avond ongeveer 1 uur (met per week gemiddeld ongeveer 0,25 uur inzet).
Als bestuurslid kunt u onder andere:

Meepraten over het reilen en zeilen van de vereniging; Meehelpen met het verzorgen van leuke activiteiten voor de sporters; Meehelpen het aanbod van de sportvereniging uit te dragen;

Functie:stages
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sportvereniging NAS Benthuizen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Stages Sportvereniging NAS Benthuizen 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures