Vacature Stage Duty Management

Stage Duty Management in Rotterdam

Stage Duty Management | nhow Rotterdam

nhow Rotterdam

Zuid-Holland

Rotterdam

Nederland

Ben jij de onweerstaanbare Stagiair Duty Management die service omarmt (al dan niet met een twist), een passie heeft voor hospitality en geniet van de moderne cultuur van nhow Rotterdam?

The latest & greatest in urban culture.
nhow Rotterdam. Omring jezelf met het beste op het gebied van stedelijke kunst, architectuur, design, mode, fotografie en eten uit de stad Rotterdam. En geniet van het beste uitzicht in de stad terwijl je toch bezig bent. Bezoek de stad niet alleen, maar maak er deel van uit!

Voor lifestyle hotel midden in bruisend Rotterdam zoeken wij een authentieke, gepassioneerde en proactieve S tagiair Duty Management die iedere gast een "nhow experience" geeft.

Wat bieden wij jou aan?

  • Een bruto stagevergoeding van € 750 per maand.
  • Gratis online en offline training georganiseerd door onze eigen universiteit.
  • Verwijs-een-vriend-bonus (500 EUR).
  • Medewerkerstarieven variërend van 36 euro in al onze hotels wereldwijd, 30% korting in de F&B outlets en Friends & Family korting tot 25%. Diverse kortingen in (web)winkels.
  • Teambuildingevenementen, uitjes en personeelsfeesten.
  • De mogelijkheid om binnen ons bedrijf wereldwijd te groeien.

What are you going to do?
Tijdens deze leerzame stage maak je kennis met alle facetten van het hotelwezen. In eerste instantie doorloop je alle afdelingen en word je ingewerkt. Daarna vervul je zelfstandig de rol van Manager on Duty. Je maakt onderdeel uit van het Management Team en bent het eerste aanspreekpunt voor gasten. Je assisteert gasten met uiteenlopende vragen, verzoeken en klachten en je springt, indien nodig, bij op andere afdelingen. Jij kent het hotel, je collega's en de gasten als geen ander waardoor je kennis en vaardigheden op het gebied van Hotel Management snel ontwikkeld worden.

Spreekt deze vacature jou aan?

NH Hotel Group, onderdeel van Minor Hotels, is toegewijd aan een werkomgeving waarin iedereen gelijkwaardig wordt gewaardeerd en aangemoedigd.

Functie:stage duty management
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Stage Duty Management Anantara 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures