Vacature Broker Marine Cargo

Broker Marine Cargo in Rotterdam

Werken Bij EcclesiaWerken Bij Ecclesia

 1. Werken Bij Ecclesia
 2. Vacature Broker Marine Cargo (40 uur)

Sandy is op zoek naar een nieuwe collega voor haar team. Ben jij die ambitieuze Broker die zijn of haar sporen wil verdienen in de verzekeringsbranche? Staat de klant bij jou op de eerste plaats en wil je dat de klant de beste verzekeringsoplossing krijgt, de beste service en de beste condities? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als Broker Cargo ben je verantwoordelijk om verzekerings-oplossingen voor onze klanten te creëren en aan te bieden. In nauwe samenwerking met directe collega's, het accountmanagement en andere teams adviseer je klanten over branche gerelateerde onderwerpen. Je neemt de leiding in (offerte)trajecten met verschillende in- en externe partijen en je overlegt met zowel klanten als verzekeraars. Je adviseert over de mogelijkheden en onmogelijkheden om risico's te verzekeren waarbij premies en condities minstens zo belangrijk zijn. Je zoekt namelijk de beste deal voor onze klant. Tijdens dit proces houd je contact met je stakeholders en bewaak je de voortgang. Samen met de afdeling Operations Services houd je de communicatie en administratie van onze klanten op orde.

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven en enthousiast mens met kennis in de transportbranche. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een resultaatgerichte instelling en je hecht waarde aan klant- en kwaliteitsgericht werken. Verder beschik je over een sterk analytisch denkvermogen en heb je commercieel inzicht. Samenwerken gaat je goed af en je communiceert duidelijk wat je verwacht en wat anderen van jou kunnen verwachten. Je voelt je verantwoordelijk en bent in staat je stijl flexibel in te zetten om je doel te behalen. Als een deadline in gevaar komt, zet je graag een stap extra. Je bent nauwkeurig in je werk, weet prioriteiten te stellen en voortgang te bewaken.

En verder:

 • Heb je MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
 • Ben je in het bezit van WFT Basis, Schade Zakelijk of bereid deze te behalen;
 • Is beschikking over de diploma Assurantie A Transport een pré;
 • Heb je een hands-on mentaliteit;
 • Heb je kennis van relevante verzekeringssoftware, zoals ANVA;
 • Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Ga jij bij ons aan de slag?

Dan…

 • Bieden we jou een leuke baan bij een open en ambitieuze organisatie.
 • Werk je in een klein hecht team binnen de afdeling Transport (Cargo).
 • Gaan we blijvend met elkaar bouwen en hebben we jouw kennis en hulp nodig om het nog beter te doen.
 • Gaan we doen wat we samen bedenken
 • Voel je je net als je collega's verantwoordelijk.
 • Proberen we het beste resultaat te bereiken met de beschikbare resources.
 • Zorgen we samen voor een goede sfeer in het team.
 • Bieden wij jou een goed passend salaris bij jouw opleiding, ervaring en leeftijd, een dertiende maand, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een winstdelingsregeling, een goede pensioenregeling, een woon-werkverkeervergoeding en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben je enthousiast?

Lijkt het je een mooie uitdaging om ons team te komen versterken? Schrijf dan een motivatie waar we niet omheen kunnen en mail die samen met je CV naar . Meer weten over deze functie? Dan kun je terecht bij Sandy Dielissen-Pors (bel of mail naar ), manager Marine Cargo of bij onze , (bel of mail naar )

 • Stuur een bericht
 • Bel

Contact

Lichtenauerlaan 202-220
3062 ME Rotterdam

Postbus 23403
3001 KK RotterdamFunctie:broker marine cargo
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ecclesia B.V.;Concordia Holland;Concordia Benefits Consulting;mijnconcordia.nl;De Keizer;D via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Broker Marine Cargo Ecclesia B.V.;Concordia Holland;Concordia Benefits Consulting;mijnconcordia.nl;De Keizer;D 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures