Vacature senior recruiter

senior recruiter in Rotterdam

Functieomschrijving

Beschrijving

Ben jij een ervaren recruiter met een passie voor het vinden en aantrekken van talent? Ligt jouw kracht bij het maken van de juiste match tussen kandidaat en organisatie, waarbij je zowel de behoeften van de klant als de ambities van de kandidaat begrijpt en samenbrengt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als senior recruiter bij Randstad speel je een cruciale rol in ons team. Je bent verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces, van het identificeren van behoeften bij de klant tot het onboarden van nieuwe medewerkers. Met jouw expertise help je ons niet alleen om de juiste mensen aan te nemen, maar draag je ook bij aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Heb jij een proactieve houding, uitstekende communicatieve vaardigheden en een bewezen track record in recruitment? Dan zou jij wel eens dé Senior recruiter kunnen zijn die wij zoeken!

 

wat ga je doen?

in deze rol als senior recruiter ga je je richten op de klanten: Ernst and Young, ABB, Van Oord en Unilever. Bij deze klanten ben jij verantwoordelijk voor het invullen van veel verschillende soorten profielen, van administratieve rollen tot aan complexe rollen waaronder een juridisch secretaresse of een Engelssprekende HR business partner. Jij krijgt er energie van om deze kandidaten uit de markt te halen met behulp van de beschikbare tools. 

Als senior recruiter ben jij het aanspreekpunt voor kandidaten met vragen over vacatures en ben jij hun gesprekspartner tijdens het sollicitatiegesprek. Doordat je je volledig focust op de vacatures bij onze klanten, weet je precies wat er speelt. Hierover ben je dagelijks met je collega’s, maar ook regelmatig met de klant in gesprek. Het vraagt creativiteit om vacatures te voorzien, daarom ga je binnen en buiten je netwerk, offline en online proactief op zoek naar kandidaten. Je voert sollicitatiegesprekken, neemt assessments af en bespreekt deze en stelt de kandidaten voor, direct bij de klant. Jij bent dé gesprekspartner voor de vacature. Zodra de functie is ingevuld, zorg je ervoor dat de kandidaat een volledige onboarding krijgt.

Je wordt van a tot z verantwoordelijk voor het maken van de match en dat maakt deze vacature zo leuk! Om de beste match te kunnen maken, zit je namelijk ook met regelmaat bij de klant aan tafel. Enerzijds om op te halen wat zij nu echt zoeken en waarin je het verschil kunt maken, maar ook om te adviseren op basis van onder andere arbeidsmarktinformatie. Zo helpen jullie elkaar verder.

over jou
 • Ervaring binnen recruitment of hr is van groot belang, je functioneert in een team maar voert wel zelfstandig je taken uit; Je bent loyaal en gaat voor kwaliteit.

 • Als persoon ben je positief, kritisch en denk je in mogelijkheden. Je bent proactief en communicatief sterk. Je durft vragen te stellen, verbetervoorstellen te doen en creatief te zijn. Zo zorg je voor een frisse blik en verandering;

 • Klantgericht: je weet het juiste gesprek te voeren met de klant op elk niveau en durft het ook bespreekbaar te maken als zaken even minder goed lopen dan verwacht, je ziet daarin ook de commerciële kansen bij de klant.

 • Multi-tasker: je houdt meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht;

 • In de rol van senior recruiter coördineer je het wervingsplan en zorg je dat we tijdig de juiste stappen maken om de aanvragen voor onze klant te voorzien. Je haakt de juiste collega’s aan en zorgt dat alle follow up tijdig gedaan is;

 • Je begeleidt de sollicitant tussen aanname en start met als doel dat hij of zij tijdig kan onboarden.

waar werk je en met wie werk je samen?

Je bent werkzaam in Rotterdam en maakt deel uit van een team dat bestaat uit 3 collega’s. Dit team bedient 4 grote account klanten: Ernst and Young, Van Oord, ABB en Unilever. De thuisbasis is het kantoor in Rotterdam. Daarnaast werk je 1 keer per week inhouse bij Ernst and Young. Zo zit je dicht bij het vuur en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn de lijntjes kort.

Daarnaast bieden we jou
 • Uitdagende functie als Senior Recruiter bij Randstad;

 • Bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €3200,- afhankelijk van je werkervaring (schaal 5,6 of 7);

 • 25 vakantiedagen, een benefit budget van 8,5% vakantiegeld en 3,84% dat je naar eigen inzicht mag besteden, je hebt o.a. de optie om extra vakantiedagen, een fiets, tablet of sport abonnement aan te schaffen;

 • Telefoonabonnement (voice- en data, wereldwijd) dat je ook privé mag gebruiken en eens per twee jaar een bijdrage van €225,- om een smartphone aan te schaffen;

 • Fulltime dienstverband (min. 32-40 uur per week);

 • Boeiend inwerktraject, ruim aanbod aan opleidingen en veel doorgroeimogelijkheden.

word onze nieuwe senior recruiter?

Help jij onze klanten aan de beste medewerkers? Solliciteer direct, of neem contact op met Fleur van de Giessen, Talent Acquisition Specialist, via fleur.van.de.giessen@randstadgroep.nl of 0624724759

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:Specialisten op het gebied van personeelszaken en loopbaanontwikkeling
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. senior recruiter Randstad Nederland 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures