Vacature Zelfstandig Tekstschrijver

Zelfstandig Tekstschrijver in Gouda

Job Leene

Job Leene (1963) is oprichter van Leene Communicatie. Sinds juli 2020 is hij directeur-af en is hij als zelfstandig tekstschrijver en adviseur verbonden aan het bureau. Zijn favoriete vraag: wat wil je nu aan wie vertellen en wat kan diegene daar dan mee?

Werkt voor

Een brede groep opdrachtgevers, waarbij zijn voorkeur ligt bij opdrachten met een grote maatschappelijke relevantie en impactvolle sociaal-economische thema's. Zoals het armoedevraagstuk, laaggeletterdheid, energietransitie, gezondheid en voeding. Dat doet hij voor opdrachtgevers als gemeente Rotterdam, gemeente Gouda, diverse ministeries en NGO's.

Achtergrond

Job is vooral een praktijkman. Het vak van tekstschrijver maakte hij zichzelf eigen door van jongs af veel te schrijven; adviseur werd hij vooral door goed te luisteren en te analyseren. En door zich bij elke casus af te vragen: wat is nu de kern van het probleem?Functie:zelfstandig tekstschrijver
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Zelfstandig Tekstschrijver Leene Communicatie 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures