Vacature Senior Marketeer

Senior Marketeer in Zoetermeer

Senior marketeer

Ervaring op gebied van marketing, sales of communicatie 24-40 uur Zoetermeer

Jij bent het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. Met marketingadvies en -strategie, zorg je ervoor dat je klanten tevreden en op de hoogte zijn van de resultaten en werkzaamheden. De Senior Marketeer speelt een belangrijke rol bij Altijd Bekend, daarom zijn we op zoek naar iemand met, in elk geval, enkele jaren ervaring in marketing. Ben jij de marketeer dat multidisciplinaire projecten tot een goed einde weet te brengen?

Altijd Bekend is een fullservice marketingbureau. Wij helpen het MKB met het behalen van hun marketingdoelstellingen. Dit doen we momenteel voor organisatie uit de regio Zoetermeer. Uiteraard ook voor onszelf, zusterbedrijven Fluxility en de Businessclub app .

Naast marketingklanten, helpen we ondernemers ook met het maken van hun website. Daar hebben we een gespecialiseerd inhouse webteam voor.

Kom je het marketingteam helpen om onze klanten Altijd bekend te maken?

Wat ga je doen?

Je gaat onze klanten advies geven, zorgen voor een soepele uitvoering van de marketingstrategie en je zorgt dat de klant op de hoogte is van de resultaten en werkzaamheden. Waar bestaat je werkweek zoal uit?

  • Contentstrategiesessies leiden en uitwerken in een plan van aanpak.
  • Resultaten en planning bespreken met een klant.
  • Creatieve content bedenken en collega hierover briefen om uit te werken.
  • SEO-strategie bedenken, resultaten analyseren.
  • Socialmedia-advertenties maken in Meta en LinkedIn.

Het aantal werkdagen is altijd in overleg. Je kunt fulltime aan de slag, maar ook parttime. Ook zijn de werktijden in overleg flexibel.

Over ons

Altijd Bekend is een fullservice marketingbureau in Zoetermeer. Ons multidisciplinair marketingteam ondersteunt het MKB uit de regio bij alle marketing activiteiten. Zo kun jij doen waar je goed in bent en kun je terugvallen op de expertise van je collega's. Zo zorgt Dion voor converterende websites, maakt Annet ijzersterke zoektermenanalyse en schudt Marleen altijd wel iets creatiefs uit haar mouw.

En in jou zoeken we de strategische marketeer die de verbinding is tussen onze klanten, Sales en ons marketingteam.

Wij zoeken jou!

Je hebt een brede marketingkennis, waardoor je het marketinglandschap begrijpt en in staat bent om met klanten te sparren over de campagnes en tactieken op verschillende platformen. Je bent de directe contactpersoon van de klant. Jouw specialisme ligt dan ook vooral in het klantcontact en strategisch meedenken. We juichen inbreng van jouw creatieve ideeën en zelfstandigheid toe!

Jouw kwaliteiten:

Je bent strategisch ingesteld en bent resultaatgericht.
Ook vind je het leuk om contacten met klanten, partners en het team te onderhouden.
Projectmanagement is helemaal jouw ding en wil je in groeien.
Je hebt enkele jaren ervaring en/of interesse in onderwerpen als leadgeneratie, SEO, SEA, e-mailmarketing, social media, acquisitie, contentstrategie, customer journey en contentcreatie.
Nederlands is a piece of cake voor jou.
Je woont op maximaal 30 minuten van Zoetermeer en bekend met de regio.
Bij voorkeur een afgeronde studie richting marketing, sales of communicatie (maar daar staren we ons niet op blind).

Wat kun je van ons verwachten?

Een salaris passend bij jouw ervaring. Salarisindicatie: tussen € 2500 en € 4000 (obv 40 uur) Een goede pensioenregeling. (5% vanuit ons, met mogelijkheid voor eigen inleg)
Lunch! En snacks, om de dag door te komen.
Flexibiliteit. Wil jij een dag thuiswerken of een uurtje eerder weg om te gaan sporten? Geen probleem.
Goed materiaal. Waar werk jij graag mee? Wij regelen het voor je.
1-op-1 begeleiding. We nemen de tijd voor je, zodat jij lekker op je plek zit (of staat).
Een fijne werksfeer.
Taart. Belachelijk veel taart.

Je werkplek

Ons kantoor staat in de wijk Seghwaert in Zoetermeer en is met zowel de auto (voor de deur gratis parkeren), de fiets (wist je dat Zoetermeer de nummer 1 fietsstad van Nederland is?)), als OV (de RandstadRail lijn 3 en 4) goed te bereiken. Wij geven de voorkeur aan mensen die uit de regio komen. Minder reistijd, reisstress en je houdt meer tijd over voor je privéleven.

Ben jij de Senior Marketeer die wij zoeken?

Solliciteer vandaag nog op deze mooie functie! Pas je niet 100% in het profiel, maar denk je een mooie toevoeging aan ons team te zijn? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met .

Vragen? Neem contact op of mail Dennis op

Gaardedreef 187
2723 AZ ZoetermeerFunctie:marketeer
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4000
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Altijd Bekend via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Senior Marketeer Altijd Bekend 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures