Vacature Senior Accountmanager IT Maandag® Rotterdam

Senior Accountmanager IT Maandag® Rotterdam in Rotterdam

Over de functie

Bij Maandag® Rotterdam zijn we toegewijd aan technologische vooruitgang en groei. Als Senior Accountmanager IT ben je de spil in het verbinden van top-IT-talent met boeiende projecten. We zoeken iemand met een diepgaande passie voor technologie en een bewezen staat van dienst in sales en accountmanagement. Als jij gedreven bent om organisaties te helpen bij het benutten van IT-potentieel en de volgende stap wilt zetten in je carrière, dan is dit jouw kans om een impact te maken bij Maandag.

Ook heel belangrijk, wat bieden wij jou?

 • Een bruto startsalaris tussen de €3.760 en €4.536 euro;
 • Een leaseauto waarmee je ook privé kunt rijden;
 • Een aantrekkelijke ongelimiteerde bonusregeling; (per maand uitgekeerd)
 • Flexibel vakantieverlof; (je hoeft geen dagen met te tellen om aan het einde van het jaar nog even weg te gaan)
 • Veel opleidingsmogelijkheden binnen onze Maandag® Academy;
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Toffe uitjes, vrijmibo's en de jaarlijkse Maandag® Talent Awards waar iedereen in black tie naartoe gaat!

Functie eisen

Wie is nou onze nieuwe Senior Accountmanager IT?

Als persoon heb je van nature een bepaalde winnaarsmentaliteit of je nou aan het werk bent of met vrienden een spelletje speelt winnen wil je altijd. Daarnaast zien we graag een stuk ondernemerschap terug in onze nieuwe collega om zo net dat gene te kunnen bereiken waar andere wellicht stoppen. Het is voor ons belangrijk dat iemand minimaal 32 uur per week beschikbaar is en in het bezit bent van een rijbewijs B.

 • Gedreven en ambitieus: jij wilt het beste uit jezelf halen;
 • Resultaatgericht: je zet door bij tegenslagen en blijft met energie werken aan jouw doelen;
 • Ondernemend: je hebt de drive om je te blijven ontwikkelen en vraagt actief naar feedback;
 • Proactief en initiatiefrijk: je gaat creatief om met veranderingen en zoekt proactief naar de samenwerking op met collega’s. 

Bij Maandag® kijken wij niet naar opleidingen maar kijken we naar wie ben jij als persoon. Natuurlijk is het voor ons wel belangrijk dat onze collega’s met klanten, professionals en interne collega’s kunnen schakelen en daarom werken wij tijdens ons sollicitatieproces met een assessment op Hbo-niveau. 

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Senior Accountmanager IT Maandag® Rotterdam die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Vertegenwoordigers
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3760 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Senior Accountmanager IT Maandag® Rotterdam Maandag 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures