Vacature Regisseur Dagelijks Onderhoud - Regisseur Dagelijks Onderhoud

Regisseur Dagelijks Onderhoud - Regisseur Dagelijks Onderhoud in Zoetermeer

Regisseur dagelijks onderhoud

Wij zoeken een regisseur dagelijks onderhoud

'Jij maakt wonen waardevol door onderhoudswerkzaamheden te coördineren en te zorgen voor een goede kwalitatieve uitvoering'

Wat ga je doen?

Voor de uitvoering van verschillende onderhoudswerkzaamheden werken we samen met onze (wijk) aannemers. Met deze partijen maken we resultaatgerichte afspraken die we vastgelegd hebben in een kaderovereenkomst. Deze afspraken hebben we gemaakt met de huurder als uitgangspunt. Zo werken we als professioneel opdrachtgever en zetten we de huurder centraal.

Als regisseur dagelijks onderhoud:

 • lever je een bijdrage aan de resultaatgerichte afspraken met samenwerkingspartners
 • begeleid je aannemers en contractpartners, monitort en doet kwaliteitscontroles op de uitgevoerde werkzaamheden
 • maak je analyses van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en levert input voor deze waar nodig naar nieuw beleid, complexbeheerplannen of de meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB)
 • signaleer je noodzakelijk groot onderhoud en bespreekt dit met de projectregisseur Planmatig Onderhoud
 • coördineer je bouwkundige en installatietechnische inspecties bij complexe reparatieverzoeken waarbij meerdere samenwerkingspartners betrokken zijn
 • beoordeel je offertes en verstrek je opdrachten voor onderhoudswerkzaamheden die buiten de kaderovereenkomst vallen
 • help je collega's bij onderhouds- en technische vragen
 • adviseer je huurders over onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd worden en beantwoord je vragen over onderhoud
 • beoordeel je aanvragen van huurders over aanpassingen die zij zelf willen aanbrengen in de woning, de zogenaamde zelf aangepaste voorzieningen (ZAV)
 • behandel je schadeclaims van huurders die betrekking hebben op uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden
 • en natuurlijk bewaak je de administratieve processen en budgetten van dagelijks onderhoud, mutatieonderhoud en reparaties en bespreekt deze maandelijks met de samenwerkingspartners

Wie ben jij?

Naast een relevante MBO+/HBO opleiding, heb je kennis van bouw- en installatietechniek. Je straalt vertrouwen uit, toont initiatief, je houdt het overzicht en kunt goed samenwerken. Je hebt een open, flexibele instelling en bent bereid om je te blijven ontwikkelen. Je hebt oog voor kwaliteit, je bent kostenbewust en resultaatgericht.

Wat vind je bij ons?

De Goede Woning beheert ruim 6.300 huurwoningen in Zoetermeer. Onze huurders waarderen ons en we zijn financieel gezond. Onze opgave lees je in ons ondernemingsplan op www.dgw.nl. Onze communicatielijnen zijn kort en de werksfeer is open, informeel en collegiaal. De Goede Woning is een lerende organisatie. We zetten continu stappen om onszelf te verbeteren, zodat we goed kunnen inspelen op alle veranderingen en uitdagingen, Belangrijk, want we streven naar een hoge huurderstevredenheid.

Waarom is het leuk om bij ons te werken?

Onze kernwaarden zijn blijven leren, samenwerken en kwaliteit bieden. Deze kernwaarden vormen de rode draad in onze manier van werken. De Goede Woning biedt veel vrijheid en mogelijkheden: zo stimuleren we het volgen van opleiding(en), bieden we mogelijkheden om zowel thuis als op kantoor te werken en bespreken we graag wat jij nodig hebt om goed te kunnen presteren.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en nieuwe functie als regisseur dagelijks onderhoud. We zien kansen en geloven in continu verbeteren en ontwikkelen. Daarom bieden we een vast dienstverband als na een jaar blijkt dat we beiden blij zijn met onze match. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring: minimaal € 3.716 en maximaal € 4.887 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal I van de CAO Woondiensten).

Enthousiast en wil je solliciteren?

Enthousiast geworden of wil je meer weten over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem contact op met via telefoonnummer . Dat kan natuurlijk ook, solliciteer rechtstreeks via www.dgw.nl/werkenbij . Meer informatie over ons bedrijf lees je op www.dgw.nl.Functie:regisseur dagelijks onderhoud
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3716 – 4887
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting De Goede Woning via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Regisseur Dagelijks Onderhoud – Regisseur Dagelijks Onderhoud Stichting De Goede Woning 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures