Vacature Projectleider Villabouw

Projectleider Villabouw in Zoeterwoude

Tizo

  • Over ons
  • Livingstone

Projectleider villabouw

Ben jij de kundige projectleider en werkvoorbereider die we zoeken? Als projectleider vervul je vele rollen voor Bouwmaatschappij Tizo B.V., een villabouwer gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande woningen. Je bent onze ogen en oren op de bouwplaatsen, welke voornamelijk in de regio Zuid-Holland te vinden zijn. Gestructureerd werk je mee aan de realisatie van vele luxe vrijstaande woningen, houd je het overzicht en zorg je ervoor dat de villa's op tijd en naar wens van de kopers worden opgeleverd. Tizo B.V. heeft inmiddels al 40 jaar gebouwd aan een solide basis. Door uitbreiding van de activiteiten en duurzame groei zijn we dan ook per direct op zoek naar een projectleider

Jouw werkzaamheden

Als projectleider begeleid jij onze klanten bij de bouw van hun droomvilla en draag jij zorg voor het complete voorbereidingsproces en uitvoeringsproces. Tijdens de voorbereiding werk je nauw samen met onze kopersbegeleiders en Revit modelleurs en zorg jij voor een foutloze voorbereiding. Je bent engineer en hebt de drive en wil om zorg te dragen voor een onberispelijke productie van onze woningen. Je hebt nauw contact met onze partners (leveranciers en onderaannemers), legt de afspraken helder vast en stemt de planning tot in detail met onze partners af. Je bent voor iedere woning die jij begeleidt financieel verantwoordelijk en rapporteert regelmatig de financiële stand van je werken.

Tijdens de uitvoering laat jij onze klanten ervaren wat echt ontzorgen en genieten van de bouw is. Je begeleidt onze partners binnen de planning en onze kwaliteitsnormen naar de oplevering van de woning. Je inventariseert wekelijks de planning, voortgang en kwaliteit en anticipeert direct op afwijkingen. Je bent daadkrachtig en beseft dat jij voor onze klanten de zorg draagt om de woning volgens planning en onze kwaliteitsnormen op te leveren. De combinatie van meerdere woningen op verschillende locaties, in verschillende fasen, verschillende klanten en altijd unieke villa's bouwen maakt jouw werk boeiend en afwisselend.

Het team / werken bij Tizo B.V.

De woningen worden door Livingstone volledig uitgetekend en voorbereid. Na de aannemersovereenkomst kom jij als projectleider bij Tivo B.V. in beeld. In de ochtend ontvang je van Livingstone alle projectmaterialen. Je controleert alle ontwerpen tot in detail en loopt alle factoren van de woning langs. Kloppen de wanden, de sparingen, zijn de maatvoeringen van de kap goed, kortom; je licht de bouwtekeningen volledig door en laat geen detail onbelicht. Zo kun je in de middag zeker van je zaak op pad gaan, op bezoek bij diverse bouwplaatsen. Je knoopt ter plaatse een gesprek aan met de uitvoerder, controleert of alles volgens planning verloopt en of er nog belangrijke zaken zijn die geregeld moeten worden. Vervolgens maak je een inspectieronde op de bouwplaats en controleert of de kwaliteit volgens onze hoge standaard is.

Ook heb je oog voor de staat en opgeruimdheid van de bouwplaats. Zo weet je zeker dat het bouwproces veilig en naar verwachting verloopt. Je staat bovendien niet altijd alleen op de bouwplaats. Soms vergezel je de kopers en neemt hen mee langs de woning. Je bespreekt de ontwikkelingen en de voortgang, laat mooie facetten zien en bespreekt ook welke zaken mogelijk net wat anders zijn gelopen of momenteel een knelpunt vormen. Ook de opleverdatum komt uiteraard ter sprake.

Heb je tijd over in de ochtend of middag? Dan ben je bezig met het afroepen van bestellingen en materialen en uitvoering aan de planning aan het geven. Zo bevat je functie als projectleider ook werkzaamheden als werkvoorbereider. Doordat je bouwkundig sterk in je schoenen staat biedt de functie van projectleider je bovendien ook een mooie extra diepgang. Wanneer er bouwkundige uitdagingen ontstaan tijdens het bouwproces neem je deze voor je rekening. Je overlegt op de bouwplaats wanneer problemen of lastige kwesties zich aandienen en maakt een weloverwogen beslissing. Zo kan de bouw vlot weer hervat worden en ben je weer volledig op pad om de woning naar wens van de koper op te leveren. Vervolgens evalueer je de ontstane situatie en koppelt dit weer terug naar Livingstone voor procesverbetering. Zo kunnen toekomstige bouwprojecten nog soepeler verlopen en kun je voldaan terugkijken op een interessant bouwproject.

Je werkt samen in een team van 5 projectleiders, vanuit onze vestiging in Zoeterwoude. Kenmerkend voor de team is de platte organisatie. Er is veel ruimte voor onderling overleg en eigen inbreng. Bovendien hebben onze huidige projectleiders ieder hun eigen specialisaties, waardoor je collega's ieder een eigen unieke aanvulling bieden tijdens de onderlinge overleggen.

Binnen je functie is veel ruimte voor eigen planning en organisatie. Je stemt zelf je persoonlijke planning af aan de hand van je taken en werkzaamheden. Prettig daarbij is je positie: doordat Livingstone zaken als offertes, calculaties en ontwerpen al voor haar rekening heeft genomen kun je je volledig focussen op je kerntaken als projectleider.

Het totale Tizo team bestaat uit 25 enthousiaste collega's die met elkaar de ultieme woondroom realiseren voor onze klanten! Geen enkele opdrachtgever of villa is hetzelfde, Tizo staat voor maatwerk.

Jouw profiel

Als projectleider beschik je over:

• HBO werk- en denkniveau (bouwkunde )
• Affiniteit met villabouw en architectuur
• Goede communicatieve vaardigheden
• Een sterk inlevingsgevoel
• 5 tot 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Veel bouwkundige kennis
• Ervaring met Autocad of nog liever Revit
• De uitdaging zien en willen werken bij de koploper in de markt op het gebied van Revit en BIM
• Structuur, discipline en overzicht in je werk en de gemaakte afspraken
• Een hart voor de zaak
Tot slot beschik je over de basisvaardigheden voor het goed functioneren als projectleider (accuraat, klantgerichtheid, sociaal, stressbestendig). Uitstekende communicatieve vaardigheden, vakkennis, gevoel voor humor en een flexibele instelling complementeren je persoonlijk profiel

Ons aanbod:

• Werken bij dé topspeler in de markt van villabouw
• Werken bij een lerende en vernieuwende werkgever
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris
• Auto, laptop en telefoon
• Bruisend team van betrokken collega's
• Werk plezier: je laat dromen uitkomen
• Standplaats: Zoeterwoude

Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging, heb je genoeg van de traditionele bouw en wil je vanaf nu alleen nog maar prachtige vrijstaande woningen bouwen? Solliciteer dan vandaag nog! Bel ons op:

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Bouwmaatschappij Tizo
Keerweer 12
2381 GC ZoeterwoudeFunctie:projectleider villabouw
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Projectleider Villabouw Bouwmaatschappij TIZO 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures