Vacature Calamiteiten Coördinator

Calamiteiten Coördinator in Rotterdam

Wil je bijdragen aan het Mourik van morgen? Hier vind je al onze actuele vacatures.

  1. Calamiteiten coördinator

Rotterdam

Project Management

Voor de afdeling tijdelijke verkeersmaatregelen zijn we op zoek naar een calamiteiten coördinator. Deze afdeling is gesplitst in planbaar werk en de calamiteiten afdeling. Een van de onderdelen van het Meerjarig Onderhoud is namelijk: het veiligstellen van calamiteiten op de snelweg. Daarnaast plaatsen wij dagelijks planbare verkeersmaatregelen voor ons onderhoudsbestek.

Je komt te werken op de afdeling calamiteiten wat een dynamisch team is wat zich heeft gespecialiseerd om ad-hoc verkeersmaatregelen te kunnen plaatsen. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het aannemen en volledig afhandelen van de meldingen op administratief en financieel gebied. Je stuurt de operationele teams aan die de verkeersmaatregelen plaatsen. Daarnaast bij calamiteiten waarbij meer benodigd is dan een verkeersmaatregelen zorg je er ook voor dat de juiste partijen worden ingeschakeld om zo snel mogelijk de weg weer schoon en veilig te maken voor de weggebruiker. Je werk zal grotendeels op kantoor plaatsvinden, bij grote calamiteiten wordt er verwacht dat je naar buiten gaat om de calamiteit ter plaatste te coördineren. Ook op rustige momenten spring je de auto in om steekproefsgewijs de verkeersmaatregelen te controleren.
Wij hebben de verplichting om ook tijdens calamiteiten zoveel mogelijk conform CROW 96A te werken. Mocht blijken dat de verkeersmaatregel niet juist is geplaatst ben je verantwoordelijk voor de aanpassingen hiervan. Wij willen graag ons niveau van verkeersmaatregelen naar een hoger niveau tillen. Het is daarmee van groot belang dat de operationele medewerkers hierbij worden betrokken. Verder heb je taken zoals het houden van toolboxen en werkplekinspecties.

Ook kan het voorkomen dat je op rustige momenten moet bijspringen bij het planbare werk. Dit kan zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering zijn.

Het team van de calamiteitendienst bestaat uit 3 coördinatoren en 1 hoofd coördinator die het hele calamiteitenproces aanstuurt.

Bij dit werk wordt er van je verwacht dat je in de avond- en weekenduren beschikbaar bent en het geen probleem vind om deze uren ook te werken.


Je profiel
Je hebt een afgeronde MBO opleiding en ervaring in de civiele techniek en/of verkeerstechniek. Je hebt ervaring in de uitvoering en werkvoorbereiding. Je bent zeer sterk op het gebied planning en coördinatie, het liefst met ad-hoc werkzaamheden. Je bent in staat je collega's te coachen en aan te sturen. Daarnaast ben jij een teamplayer die verantwoordelijkheid pakt en in staat is om te werken met strakke deadlines.
Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan 90 jaar oud. 2.000 medewerkers maken samen 600 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma's voor jou.Jij houdt je straks bezig met infrastructuur in de breedste zin van het woord. Dit betreft wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud van sluizen, stuwen, bruggen en ondergrondse leidingen. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten.
Namens iedereen: welkom!
Ons aanbod
Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in een professionele maar informele sfeer.

Functie:calamiteiten coördinator
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Calamiteiten Coördinator Mourik 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures